“Hartuirea” verbala din New York

Satula de “hartuirea” constanta la care este supusa pe strazile din New York, o femeie a luat o camera GoPro cu ea si a inregistrat felul in care este “atacata” si “chinuita” zilnic de trecatorii care ii ies in cale. Cum o chinuie acesti trecatori demni de o pedeapsa cu moartea? Cu complimente! Da, ati citit bine. Cei care ii ies in cale ii spun lucruri ca “buna, frumoaso!” sau “buna dimineata, arati bine, Dumnezeu sa te binecuvanteze”. Va dati seama cat de mult sufera aceasta femeie?

Cata mintea sa ai? Cum sa spui ca oamenii te hartuiesc si dupa sa pui un clip in care toti cei care iti ies in cale iti fac complimente? De cand a ajuns un compliment sa fie vazut ca o hartuire verbala? Serios? “Buna, frumoaso” sa fie incadrat la hartuire? Lumea asta o ia razna. Ah da, femeia aceasta mai are si tupeul sa ceara donatii pentru o fundatie care se ocupa de hartuiri.

Femeile din SUA sunt extrem de bolnave. Noi inca nu am fost afectati de aceasta boala, dar in America se poarta un adevarat razboi intre barbati si femei, iar feminismul pare sa iasa castigator. In caz ca nu stiati, in SUA peste 70% din divorturi sunt initiate de femei. Aproape mereu, acestea primesc cel putin jumatate din averea sotului, o alocatie pentru copil/copii si custodia copilului/copiilor. Numarul de casatorii a scazut cu cel putin 10% in ultimii ani. Barbatii din SUA nu mai au curaj/nu mai vor sa se casatoreasca.

Recent, in California a fost introdusa o lege (pentru studenti) care spune ca daca o femeie nu iti da un acord explicit (din care sa reiasa ca vrea sa faca sex), poti sa fii acuzat de viol.

Mi-e frica sa ma gandesc la felul in care o sa evolueze lucrurile in SUA in urmatorii zece ani. Si nu as fi deloc surprins ca Hillary Clinton, o feminista convinsa, sa ajunga presedintele SUA. Dumnezeu sa-i ajute pe barbatii din SUA. Problemele lor de abia incep…

Leave a Reply

Your email address will not be published.