Hotii si-au votat legea

Hotii si-au votat legea in secret. Au castigat! Banuiam ca vor face ceva de genul inca din momentul in care am vazut ca PSD a castigat alegerile si am avut dreptate. Era evident. Au mai incercat asta si in trecut… Si banuiesc ca este si vina noastra. I-am lasat sa faca asta.

Opozitia a fost inexistenta in campanie, iar ei au facut ce au stiut mai bine. Au promis mariri de pensii, cresterea ajutoarelor sociale si eliminarea unor taxe. Pe scurt, asa si-au asigurat cel putin 20-30% din voturile necesare. De unde au venit celalalte voturi? De la toti bugetarii afiliati PSD. De la ei si de la familiile lor. Probabil ca ii cunoasteti. Sunt acei oameni care nu si-ar gasi in veci de munca in sistemul privat daca nu si-ar face mila de ei/daca nu ar avea nevoie de ei cei de la putere.

Si asa au ajuns cei de la PSD, cu ajutorul ALDE, la putere. Acum au majoritate in Parlament si conduc Guvernul.

Credeti ca o sa se termine aici? Dimpotriva, de acum s-a dat liber la furat. Hotii au scapat, viitorii hoti nu au de ce sa fie acuzati. Nu era destul ca datoria tarii creste de la un an la altul, de acum inainte o sa se dubleze si nimeni nu o sa poate face absolut nimic ca sa impiedice asta.

Repet, este doar inceputul unui vis de groaza de cel putin patru ani. Depinde doar de noi sa oprim acest cosmar. Peste patru ani o sa fie mult prea tarziu.

Leave a Reply

Your email address will not be published.