PSD: Cum sa faci o campanie pozitiva

Domnul Dragnea a declarat la o emisiune de la Antena 3 ca PSD a pierdut alegerile pentru ca cei de acolo nu stiu sa manipuleze si sa faca o campanie negativa. Mai exact, el spune ca PSD a avut o campanie curata, pozitiva, in care nu s-a incercat manipularea oamenilor (prin Antena 3 si Romania TV). Haideti sa vedem cum arata o campanie pozitiva, fara manipulari, organizata de PSD:


Sursa audio: Ionut Iamandi.

1. Gabriela Firea, purtator de cuvant PSD, ATAC murdar la Klaus Iohannis: “A fi familist înseamnă şi să ai copii. Când a spus că investeşte în imobiliare, nu în copii, a spus din greşeală ce gândea”.
Sursa: Gandul.

2. PSD si Posta Romana, acuzati ca trimit pensionarilor pliante anti-Iohannis.

CL sustine ca PSD transmite pensionarilor, prin intermediul Postei Romane, pliante care fac parte dintr-o campanie impotriva lui Klaus Iohannis si in care se precizeaza, in mod fals, ca acesta “va gira taieri de pensii si salarii”, solicitand publicarea contractului incheiat de PSD.

Sursa: Ziare.com

3. PSD despre Iohannis: “vanzator de copii”

Purtătorul de cuvânt al PSD, senatorul Gabriela Firea, i-a cerut ieri, într-o conferinţă de presă, prezidenţiabilului ACL, Klaus Iohannis, să lămurească acuzaţiile legate de implicarea sa şi a soţiei sale în traficul internaţional de copii şI să spună în ce a constat remuneraţia primită pentru serviciile prestate unor cetăţeni străini. Senatorul PSD a ţinut să precizeze că nu se referă la adopţiile legale de copii, ci “la reţele ilegale, la mecanismele întunecate prin intermediul cărora copiii României au fost trimişi peste graniţă iar noi acum nu mai ştim nimic despre soarta lor”

Sursa: Jurnalul.ro

4. Amenintarea directorilor de institutii publice. Aranjarea alegerilor.

”Deci o să facem o schemă pentru asta, sâmbătă, duminica asta şi duminica viitoare trebuie să aveţi un reprezentant din fiecare localitate, în fiecare biserică din localităţi. Am vorbit cu preasfinţitul, am vorbit cu toţi popii. Exact cum vorbesc cu voi, aşa am vorbit şi cu ei şi am spus la popi în felul următor: băi, oameni buni, s-o terminat. (neinteligibil) Dacă nu vreţi să fiţi de partea noastră, s-aduceţi să votaţi cu domnul Victor Ponta, eu nu vă mai cunosc. La mine la uşa nu mai veniţi. Le-am spus verde în ochi. S-a terminat. Fraţilor, NU, la revedere, şi i-am spus la preasfinţit, a spus presfinţitul trimiţi în fiecare localitate, în fiecare biserică un om, ăla să trimită SMS şi-n localitatea la care n-o spus să votezi cu Ponta să nu-l văd. Dar nu se mai poate. Nu se mai poate.

Cum adica mă, dar ce pofte-s astea? Numa’cu mâna-ntinsă şi noi ce să facem? S-o terminat. Deci preasfinţitul o fost de partea noastră total. E un om extraordinar. Dar …..(neinteligibil) Şi încă ceva, la toţi popii dacă pierdem toate preotesele le dau afară din tot, la revedere. Le-am şi spus. Toţi au venit la mine să le pun preoteasa. S-a terminat. S-a pierdut, pleacă acasă. Meargă la mama dracului, nu mă interesează. Deci s-o terminat. Deci de-acum înainte intru până mă duc la…. Păi da ce suntem noi, mă, casă de binefacere, suntem proşti? Nu mai suntem proşti, am fost destul.” – Mircea Govor, preşedintele organizaţiei PSD Satu Mare şi vicepreşedinte al CJ Satu Mare

Sursa: Gandul.

5. Cei de la Romania TV filmau cu spatele la coada de la Paris pentru a nu arata cati oameni asteapta sa voteze. In momentul in care oamenii s-au sesizat si le-au atras atentia ca mint, cei de Romania TV au inceput sa strige ca sunt atacati de “basisti”.

6. “Stimate alegator crestin-ortodox, Cand votezi, nu iti trada credinta si neamul! Voteaza Victor Ponta, roman si crestin-ortodox!”, este mesajul primit de credinciosi.

biserica-ponta-campanie-electorala-2014
Sursa: Sabin Gherman.

7. Nu ne vindem tara
“În primul mesaj după primul tur al prezidenţialelor, Victor Ponta a ieşit cu un mesaj nationalist în care a vorbit despre pericolul ruperii Transilvaniei, despre ”indivizii” din afara ţării ”care şi-au bătut joc de România”, iar despre Klaus Iohannis a afirmat că este ”un lucru”, în timp ce el este ”un român”.”
Sursa: Gandul.

8. Gainile contraataca

Un grup de persoane a trecut, marți, pe lângă curtea sediului ACL de lângă Arcul de Triumf și a aruncat doi saci cu aproximativ 30 de găini, unele vii, altele moarte. Fiecare găină are prins la gât un bilet pe care scrie „Eu sunt Klaus Iohannis și mi-e frică de dezbateri”. Incidentul s-a petrecut în jurul orei 11:00, când la sediul ACL urma să sosească liderul popularilor europeni, Joseph Daul.


Sursa: Digi24

9. Cei de la PSD nu au vazut cozile din diaspora. Ba mai mult, i-au acuzat pe cei de la ACL de manipulare si au aratat imagini cu o sectie goala din Londra… care era de fapt din Liverpool.

Purtătoarea de cuvânt a campaniei lui Victor Ponta, Gabriela Firea, a prezentat, într-o conferinţă de presă, un film în care apărea o secţie de votare goală din străinătate. Firea a acuzat presa că induce sentimentul că „votul nu este bine organizat”. Or, a continuat purtătoarea de cuvânt, există secţii „lângă Londra” unde nu era nimeni. Titlul fişierului video prezentat de Firea arăta, însă, că secţia goală era din Liverpool, la 350 de kilometri de Londra.

Sursa: Gandul.

Cea mai curata/pozitiva campanie de la Revolutie incoace, nu-i asa?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *