S-ar putea sa se indragosteasca de tine… dupa ce imbatraneste

Povestea: El are 22 de ani, ea are 20 de ani. Au hotarat sa fie impreuna. El facea toata treaba in relatie, ii trimitea cadouri, mesaje, declaratii de dragoste etc. Stiti cum merge treaba… Ea s-a plictisit foarte repede si i-a spus ca ar fi mai bine sa ramana prieteni. Iubesc femeile care folosesc placa asta. Nu inceteaza niciodata sa ma amuze. Dilema tipului? El nu vrea sa fie doar “prieten” cu ea. O iubeste si o vrea langa el.

Problema? Ea nu este ATRASA de el, comportamentul lui o sufoca. El este prea DRAGUT pentru ea. Culmea, mama ei il place si l-a invitat la un fel de cina in familie. El are o noua dilema si nu stie ce sa faca, asa ca apeleaza la… internet si cere sfatul unui “specialist”.

Ce credeti ca ii spune specialistul? Ii spune ca ar fi mai bine sa evite cina (sfat bun) si sa nu o mai caute pentru ca ea nu mai este interesata de el si nu are ce sa faca in aceasta privinta (sfat si mai bun). Din pacate, cu partea a doua o da foarte tare in bara. Vreau sa fiti foarte atenti. Cu toate ca ea nu este atrasa ACUM de el, “specialistul” ii spune ca in cativa ani o sa-si schimbe parerea, o sa-i para rau si o sa-l caute ca sa-si ceara scuze. Ba chiar o sa aiba ocazia sa fie cu ea pentru totdeauna. Dar nu ACUM, ci peste vreo ZECE ANI, atunci cand pisi o sa bata in retragere pentru ca barbatii incep sa nu o mai bage in seama.

Deci, draga baiat dragut, asta te asteapta pe tine. Cam asta esti tu pentru genul feminin. Biletul pentru o vacanta exotica, ingrijitorul unei pensionare care a trecut prin viata si a schimbat barbatii ca pe sosete, idiotul pe care l-a ignorat cand ea valora ceva, fraierul pe care nu l-a bagat in seama pe vremea cand era tanara pentru ca nu dadea doi bani pe tine.

Ce trebuie sa inveti de aici? Ea nu va avea nici un fel de revelatie, nu isi va da seama cat de bun esti, nu va fi niciodata indragostita de tine. Pur si simplu se va multumi cu tine pentru ca valoarea ei se apropie de zero si nimeni nu o mai baga in seama. De ce sa te multumesti cu femeie care se preface ca te iubeste? De ce sa te multumesti cu o femeie care te-a ignorat timp de foarte multi ani ca sa fie cu alti barbati? De ce sa-ti irosesti anii pe care ii mai ai cu o femeie batrana cand ai putea sa fii cu una tanara?

Vreau sa intelegi asta. Ea nu te iubeste. Ea se MULTUMESTE cu tine pentru ca nu are alta alternativa. Nu este atrasa de tine. Ea este atrasa de tipii cu care iesea pe vremea cand te ignora, genul acela de tipi cu care te va insela. Oh da, TE VA INSELA.

Nu ar fi mai bine sa o lasi sa-si invete lectia? Nu ar fi mai bine sa-ti cauti o femeie tanara si frumoasa care sa te vrea in prezent, nu peste ZECE ANI?

Aging-Gracefully

2 Responses to “S-ar putea sa se indragosteasca de tine… dupa ce imbatraneste”
  1. Cristi October 10, 2016
    • Daniel Urda October 10, 2016

Leave a Reply

Your email address will not be published.