Ne-ati ucis viitorul

Asa a spus cel care s-a aruncat astazi de la unul din balcoanele Parlamentului. Este foarte evident ca acest gest este disperat si vine in urma unor, Dumnezeu stie, probleme. Sper doar ca el sa supravietuiasca …

Inainte sa se arunce a strigat (cel putin asa declara cei din sala) : “Ati luat painea de la gura copiilor mei, ne-ati ucis viitorul copiilor nostri!”

Totusi nu acest fapt m-a determinat sa scriu despre acest gest disperat ci reactiile “infecte”,”jegoase” ale unor oameni de un retard iesit din comun. Comentarii de pe hotnews si ziare.com :

1. “trebuia sa scrie ” ne-ati distrus viitorul” in anii 90 cand iliescu si hoarda lui de securitsti chiar ne-au distrus viitorul.” – cam ce legatura are gestul disperat al unui om cu ce scrie asta ?

2. “iata unde ne-a adus politica dezastruoasa a opozitiei anitnationale psd si pnl” – Doamne !!! Auziti unde merge prostia !!!

3. “Sa vezi cum vuvuzelele (rtv&a3) o vor da in telenovele deacum, ca la otv. Au material pt cel putin 2 saptamani. “Saracia si umilinta !! Apocalipsa!! Basescu si Boc criminali”. Ma astept sa iasa iar voiculescu sa ceara sa li se deschida dosar penal.” – ?!?

4. “Felicitari PSD-ului si PNL-ului pentru modul in care inteleg sa faca opozitie aruncand cu noroi in tot ce e in jur, prezentand situatia ca fiind dezastruasa doar pentru ca nu mai pot sa distribuie ei banii statului cum vor, precum si televiziunilor afiliate pentru indobitocirea fraierilor care nu vad ca miza este daca Romania va fi o
democratie europeana sau o tara corupta in care oamenii sunt sclavii unor guverne corupte, impozitele pe salarii cresc la 50%, fetele sunt inscrise in retele de prostituite ca cea organizata in PSD si smecherii prospera pe spatele marii majoritati de fraieri.

Pentru fraierul care s-a aruncat pentru buget ii spun sa mearga o luna sa traiasca in India si o sa-si dea seama ca aici traieste super bine!! Si daca nu o sa se mai uite la antene sau irealitati o sa poata sa-si foloseasca si singur creierul spalat acum de voiculescu si vantu” – Sunt scarbit si nu pot sa comentez asta. …poate puteti voi.

5. “daca te uiti pe posturile alea ti se inoculeaza ideea de la angajatii lui vantu si voiculescu ca traiesti in cea mai groaznica tara.. in loc sa poti gandi pentru tine posturile astea iti spala creierul cu manipularile lor.. si asa ajungi sa crezi ca e adevarat.

o sa spuneti ca saracul nu are ce sa manance..in timpul lui ceausescu cand nu era nimic si mancam pe cartela, sau in alte tari din lume oamenii mor de foame..asa ca individul asta mai bine ar inchide televizorul si s-ar duce la un psiholog” – ca de obicei televiunile sunt vinovate ! Ele sunt vinovate ca tara e in criza, ele sunt vinovate ca nu sunt bani, ele practic conduc tara !

6. “Probabil era unul ca Ciuvica, Badea, Ciutacu, CTP, SRS ori camicaze infiltrat si platit de moguli.

Acesta este cel mai mare pacat sa-ti dai viata diavolului.”

7. “Ei lasati cu aruncatul de la balcon.

Nu s-a aruncat omul ci a SARIT, fiind de profesie CASCADOR.
Voi nu stiti de gluma ?.” – daca te-ar arunca si pe tine cineva ar fi perfect !

8.

16 Responses to “Ne-ati ucis viitorul”
 1. GiacomO December 23, 2010
 2. Pato Basil December 23, 2010
 3. Theodora December 23, 2010
 4. adriank December 23, 2010
 5. Serginho December 24, 2010
 6. admin December 24, 2010
 7. Theodora December 24, 2010
 8. KronosBlog December 24, 2010
 9. Alexandru December 24, 2010
 10. admin December 24, 2010
 11. Bucur December 24, 2010
 12. Mihai Likar December 26, 2010
 13. roxana December 26, 2010
 14. Bogdan G. Ilie January 1, 2011
 15. TzatzaDeSB January 2, 2011
 16. rex May 26, 2011

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *