Sâmbătă are loc Noaptea Albă a Galeriilor Brașov 2023

Noaptea Albă a Galeriilor va reveni în acest an cu o ediție specială pe data de 7 octombrie 2023. Evenimentul anual, care celebrează arta locală și creează punți de conexiune între artiști și public, va avea loc într-un cadru neconvențional, și anume în vitrinele magazinelor, barurilor, restaurantelor, hotelurilor, sediilor de bănci sau în spațiile de birouri din centrul istoric al orașului nostru.

Din dorința de a oferi publicului cât mai multă Artă, din diferite unghiuri și abordări, anul acesta există peste 20 de spații disponibile și peste 50 de artiști expozanți, din variate arii creative, precum pictură, ceramică, colaj digital și hârtie, bijuterii, sculptură, fotografie, tehnică mixtă, textilă și multe altele.

Simbioza perfectă dintre fluiditatea vizuală și locativul prietenos este posibilă cu sprijinul celor de la SEWA Experiences și datorat coordonatorului local, Asociația Culturală KunSTadt.

Noaptea Albă a Galeriilor, cunoscută și sub denumirea de NAG, este un eveniment anual care sărbătorește arta și cultura contemporană. Începând cu a zecea ediție în 2016, NAG s-a extins la nivel național, incluzând acum douăsprezece orașe și peste optzeci de galerii, spații alternative, ateliere de artiști, centre culturale și muzee. Este o ocazie de a descoperi cele mai inedite spații dedicate culturii contemporane în orașul Brașov și împrejurimi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *