Bacau Archive

Elite Cars Leasing indeplineste vise

Cu totii ne-am dorit, inca de micii copii si chiar si acum ca adulti, sa ne vedem intr-o buna zi la volanul masinii preferate. Un lucru destul de greu de realizat in unele cazuri, luand in calcul preturile de achizitie dar si de intretinere pentru unele modele. Dar acum exista solutii mai eficienta, prin leasing

Cristi Minculescu si Iris se pregatesc pentru turneul national “Din nou impreuna”

După aproape patru decenii de succes (zeci de hituri de calitate, peste 5000 de concerte, sute de piese care au cucerit inimile ascultatorilor de radio, 18 albume care au creat istorie in muzica romaneasca), Cristi Minculescu si trupa Iris s-au reunit, pregatindu-se pentru un turneu national, “Din nou impreuna”, in 14 orase ale tarii.

Auto Expo Arena Mall Bacau 2014

Cybernet Auto Center si Arena Mall Bacau au deosebita placere de a va invita sa participati la Expozitia Auto 2014. Evenimentul va avea loc in perioada 23-25 mai 2014 la Arena Mall (Str. Stefan cel Mare, Nr. 28). Printre masinile participante se numara: Noul Porsche Macan, Audi A3: Masina Anului 2014, Noul Volkswagen Polo, Bentley

Fuego – Turneu national omagial “Serenada pentru Dan Spataru”

Asociatia Culturala “Alternative Culturale”, impreuna cu Agentia de Impresariat Artistic “Ioan Munteanu” organizeaza turneul extraordinar de primavara “Serenada pentru Dan Spataru”, sustinut de Fuego, in 10 dintre cele mai importante orase ale tarii. Concertele vor avea loc in perioada 21 – 30 martie 2014 in urmatoarele locatii:

TEDx Bacau 2013

TEDxBacau este un eveniment local, organizat de Asociația pentru Dezvoltare Activă (ADA) si Universitatea „Vasile Alecsandri” din Bacau, cu scopul de a recrea experienta unica intalnita in evenimentele TED, unde liderii lumii si marii ganditori se aduna pentru a-si impartasi ideile, pentru a schimba atitudini, vieti si, nu in ultimul rand, lumea.

Bacau360.ro a fost lansat

www.bacau360.ro – turul virtual al judetului Bacau in imagini – a fost lansat ieri, 23 septembrie 2013, la Arena Mall. Printre participantii la eveniment s-a numarat si domnul Dragos Benea, presedintele Consiliului Judetean Bacau.

Lansarea site-ului bacau360.ro

Luni, 23 septembrie 2013, incepand cu ora 16:00, in incinta centrului comercial Arena Mall, va avea loc lansarea site-ului bacau360.ro – turul virtual al judetului Bacau. La eveniment si-a anuntat prezenta si domnul Dragos Benea – presedintele Consiliului Judetean Bacau.

Salonul Auto Regional Moldova – Bacau, 2013

Centrul de Afaceri si Expozițti “Mircea Cancicov “ Bacau organizeaza in perioada 16-19 mai 2013, Salonul Auto Regional Moldova. Evenimentul isi propune sa reuneasca producatori, importatori si distribuitori de autovehicule, piese de schimb, accesorii, tuning, echipamente service auto, companii de leasing si asigurari, asociatii si organizatii din domeniu.