Concert LOUNGERIE II la Bacau – Februarie, 2014

Evenimentul va avea loc joi, 20 februarie 2014, incepand cu ora 20.00, la clubul The Stage Bacau.
Pret bilet: 10 lei
Informatii si rezervari: 0734.990.988

ASCULTĂ ALTFEL ca să te poți TRANSFORMA. LOUNGERIE II – fusion punk jazz – pentru prima dată în concert dedicat publicului din Bacău! LOUNGERIE II promovează cel mai noi album al trupei: DEVARO. The Stage a găzduit cele mai importante figuri ale muzicii alternative din România. Aceeaşi scenă prezintă publicului o muzică de confluenţă: o fuziune între punk și influențe de jazz și post-rock pentru o altfel de experiență muzicală, live!

ASCULTĂ pentru că vrei să fii SURPRINS. Cel mai nou produs de studio al trupei, DEVARO, reprezintă evoluția muzicală trăită prin experiența concertelor live, adaptarea performance-ului pe scene mari, mici, înghesuite și improvizate în spații mereu surprinzătoare. La apariția acestui material au contribuit toți cei care au plătit bilet pentru concertele LOUNGERIE II în ultimul an.

ASCULTĂ pentru că trăiești. LOUNGERIE II este un proiect independent care a reușit să se autosusțină în spațiul autohton prin sprijinul publicului prezent la concerte și susținerea partenerilor media și de organizare interesați de zona muzicală alternativă. Albumul DEVARO este dedicat celor care ne-au dat sentimentul că nici un exercițiu de creativitate nu este în van, nici măcar în România.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *