TEDx Bacau 2013

TEDxBacau este un eveniment local, organizat de Asociația pentru Dezvoltare Activă (ADA) si Universitatea „Vasile Alecsandri” din Bacau, cu scopul de a recrea experienta unica intalnita in evenimentele TED, unde liderii lumii si marii ganditori se aduna pentru a-si impartasi ideile, pentru a schimba atitudini, vieti si, nu in ultimul rand, lumea.

Evenimentul va avea loc 08 noiembrie 2013, in Aula Universitatii „Vasile Alecsandri”, fiind prima conferinta TEDx efectuata in judetul Bacau.
Intrarea este libera.
Tema conferintei: “Transforming Passion into Success”
Invitati: Valentin Nedef, Cristian Gog, Tedy Necula, Ionut Budisteanu, Romeo Mosoiu, Loredana Lacatusu, Cristian Andries, Adrian Iordache, Razvan Daba, Adelina Sabau

Inscriere la workshop-uri si mai multe detalii: aici.

TEDxBacau va avea doua sesiuni:

– sesiunea de dimineata: workshop-uri pe teme diverse precum leadership, educatie, arta, inovatie etc., la care vor participa atat elevi din liceele din Bacau (clasele a XI-a și a XII), cat si studenti si profesori;
– sesiunea de după-amiaza: prezentari sustinute de speakerii invitati, la care vor participa 100 de persoane interesate de dezvoltarea lor personala.

Participanții vor avea șansa unică de a se inspira din povești de succes, transmise într-un mediu prietenos. Astfel, ei vor putea afla noi modalități în care își pot folosi abilitățile, pentru a-și creiona propriul drum către succes.

“Crede în tine, începe cu nimic și din acel nimic ceva grandios va fi creat”, e ceea ce TEDxBacau va încerca să demonstreze și să învețe. TEDxBacau va stimula participanții să creadă în propriile forțe și să facă primul pas pentru transformarea ideilor în succes.

Asadar, misiunea noastră este de a deveni un stimul pentru acțiunile viitoare ale participanților, oferindu-le, prin puterea exemplului, motivația necesară pentru a întreprinde schimbări pozitive atât la nivel personal, cât și la nivelul întregii comunități.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *