Bacau360.ro a fost lansat

www.bacau360.ro – turul virtual al judetului Bacau in imagini – a fost lansat ieri, 23 septembrie 2013, la Arena Mall. Printre participantii la eveniment s-a numarat si domnul Dragos Benea, presedintele Consiliului Judetean Bacau.

Site-ul este primul proiect fotografic online despre judetul Bacau, continand aproximativ 400 de fotografii de mare rezoluție si imagini panoramice la 360 de grade. Acesta isi propune promovarea pe internet a celor mai importante obiective de interes istoric, cultural, economic si social din intreg judetul, in special in randul tinerilor care au ocazia sa cunoasca povesti, traditii si informatii locale prin intermediul fotografiilor.

Iubesc și fotografia de călătorie, iubesc și fotografia realizată în natură și iubesc și județul Bacău. așa că am găsit toate ingredientele ca să mă bucur de acest proiect și ca să îmi doresc să particip la lansare. Este tipul de proiect pe care Consiliul Județean îl va susține și în continuare. E un proiect care va aduce plus valoare județului Bacău. Am mai spus-o, avem un județ cu peisaje pitorești mai ales în zona de vest. Îi felicit încă o dată pe acești tineri că au reușit să genereze un asemenea proiect.” – Dragos Benea, presedintele CJ Bacau

La evenimentul de lansare au mai luat cuvântul Bogdan Dumitriu, președintele Consiliului Județean al Elevilor, respectiv Mihai Belciu, președintele Ligii Studențești din cadrul Universității “Vasile Alecsandri” Bacău. Parteneri în proiect, aceștia le-au înmânat premiile și diplomele celorlalte două câștigătoare ale concursului, Mădălina Ardeleanu și Andreea Mitrea.

Cuprinzând 50 de obiective prezentate în 400 de fotografii și imagini panoramice la 360 de grade împărțite în șase categorii (agreement, cultură, economic, lăcașe de cult, peisaje și tradiții), site-ul pe care tocmai l-am lansat nu numai că ajută la promovarea valorilor autentice ale județului Bacău în comunitățile noastre, dar reușește să facă județul nostru mai vizibil la nivel național. Ne angajăm să îl actualizăm periodic cu fotografii, obiective și informații noi.” – Cristian Ghinghes, manager de proiect

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *