Divanul AdBlog face “Turul virtual al judetului” cu Bacau360.ro

Dupa cum spune si titlul, colegii de la Divanul AdBlog s-au gandit la un proiect inedit. Mai pe scurt, ideea lor se rezuma la un tur virtual al judetului Bacau care sa cuprinda si sa promoveze toate “frumusetile” locale prin cele mai reusite fotografii posibile.

Scopul proiectului este promovarea pe WEB, prin intermediul imaginilor panoramice și fotografiilor reprezentative, însoțite de explicații sugestive, a unor obiective de interes istoric, cultural, economic și social din întreg județul Bacău, în special în rândul tinerilor. Aceștia vor avea ocazia nu numai să se familiarizeze cu noile tehnologii media, ci și să cunoască imaginea globală a județului, prin fotografii, povești, tradiții și informații locale.

“Ne dorim să promovăm patrimoniul băcăuan și ne-am gândit să facem asta prin crearea unui instrument virtual, adecvat modalităților de informare din zilele noastre, care să ofere comunităților un acces facil și rapid la valorile autentice ale județului nostru. Totodată, noi credem că prin implementarea acestui proiect vom reuși să facem județul Bacău mult mai vizibil pe internet la nivel național. Bacau360.ro va conține pentru început cel puțin 30 de imagini panoramice (tururi virtuale la 360 de grade) și peste 50 de fotografii de înaltă rezoluție.” – Cristian Ghingheș, vicepreședinte Asociația “Divanul AdBlog” și manager de proiect.

Proiectul se va incheia la jumatatea lunii septembrie, tot atunci fiind preconizata si lansarea oficiala a site-ului www.bacau360.ro. Chiar daca site-ul nu a fost lansat inca, pagina de Facebook a proiectului , pe care bloggerii membri ai Asociației publica fotografii din judetul Bacau, a strans pana la aceasta ora 600 de aprecieri.

No Responses to “Divanul AdBlog face “Turul virtual al judetului” cu Bacau360.ro”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *