Ceasuri Orient de dama cu bratara de piele – moduri de a le purta

Ceasurile sunt accesorii care, in ultima vreme, nu mai lipsesc nici de la incheietura femeilor. Ba mai mult, a inceput sa faca, casa buna cu alte accesorii. Dupa ce s-au adaugat tot mai multe bratari, de diferite texturi, dar in aceleasi nuante, pe aceeasi inchietura, intre ele a rasarit si un ceas. Insa nu se poate purta orice fel de ceas. Este nevoie de un ceas de calitate, si care sa aiba, si el, o culoare potrivita cu cea a bratarilor.

In imaginea de mai sus se poate observa clar modul in care au fost asociate bratari aurii si de culoare crem sau alba cu un ceas care are o curea de piele alba, cadran alb si carcasa aurie. Iar pentru a fi setul complet, pentru ca ceasul avea cristale incrustate in carcasa, cateva straluciri sunt si pe una dintre bratari.

Trebuie sa recunoastem ca este un model de ceas deosebit, foarte frumos si chiar elegant. Un model asemanator cu acesta gasiti si in gama Orient. Vezi aici ceasuri Orient de dama la cel mai mic pret din Romania. Sunt doua modele care sunt asemanatoare acestuia, in cazul in care va ganditi sa faceti acest tip de combinatie, si va provocam sa le gasiti in gama de ceasuri Orient disponibile.

Bineinteles, niciodata nu se demodeaza purtarea ceasurilor impreuna cu o singura bratara, mai finuta, cum se observa in aceasta imagine, sau chiar singure la incheietura. De aceasta data puteti alege orice model de ceas Orient de dama cu bratara de piele. Este bine sa aveti cat mai multe culori, ca sa puteti asorta la toate tinutele ceasuri. Bineinteles, cel mai usor de asortat este bratara neagra, insa nu stii niciodata combinatiile care iti vor trece prin cap si care vor necesita o alta culoare sau un alt stil.

ceas_orient_dama

Cunoasteti deja garantiile de calitate ale brandului Orient, asa ca puteti avea incredere, tot ce mai trebuie sa faceti este sa alegeti acele modele care se potrivesc stilului personal. Profitati de cel mai mic pret din Romania oferit de magazinul Crystal Glamour pentru toate aceste ceasuri Orient.

ceas_orient_dama_2

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *