Concurs iPremii.com
Dec.28, 2009 in
PoveStiri adevarate
Nu v-ati saturat de concursuri false gen e-album.ro,e-castig.com sau versu.ro? Nici o problema ! A mai aparut unul si scopul lui este acela ca al precedentelor lui. Sa-i prostim pe prosti,ca doar merge.
Numele concursului iPremii.com. Si da ! Este o teapa.O teapa la fel de mare ca si celalalte trei.
Daca nu ma credeti este suficient sa cititi comentariile de la celalalte trei concursuri despre care am scris :Concursul e-album.ro,Concursul e-castig.com si Concurs versu.ro.
Nu le mai faceti vizite si nu va mai agitati ! Singurul lor scop este sa va fraiereasca si sa faca bani de pe spatele vostru !
[ad#ad-1]


December 28th, 2009 at 3:12 pm
E incredibil ! Apar ca ciupercile dupa ploaie ! Profita de faptul ca ca lumea este naiva …
December 28th, 2009 at 11:56 pm
Daca fac un concurs pe bune, nu se baga mai nimeni ca zice ca e teapa, iar la porcariile astea de siteuri pun botul toata lumea. Nu inteleg cum naiba.
December 29th, 2009 at 11:58 pm
Am strans pe e-castig numarul necesar de voturi si am primit mail :
Felicitari !
Ai strans numarul necesar de euroi pentru premiul tau.
In curand vei fi contactat la terminarea rundei, de catre echipa noastra cu alte detalii.
Echipa e-castig.com iti ureaza sarbatori fericite !
Mai imi ureaza si sarbatori fericite
. Daca e teapa sa ma pupe in fund de atatea ori de cate clickuri si trafic pe net au primit ei .
December 30th, 2009 at 12:01 am
Runda se termina in 15 zile asa ca va voi anunta dak am primit un imaginar IPHONE 3GS sau macar niste boxe X-mini de 3 W RMS .
December 30th, 2009 at 9:16 pm
oare protectia consumatorului nu poate face nimik o reclamatie ceva nu ar fi rau merita incercat
January 3rd, 2010 at 9:29 pm
Cum ne putem da seama ca un concurs defapt nu e ..ca e teapa ?
ps. Felicitari daniel (cred ca asa te cheama) pentru blog.
January 3rd, 2010 at 9:33 pm
@ Claudia “Concursul” e asemanator cu celalalte de pe net … e-album.ro,e-castig.com,versu.ro…
Da.Daniel ma cheama.
Uita-te la comentariile de pe posturile pe care le-am pus despre fiecare…sunt doar niste tepe.
P.S Mersi pentru felicitari.
January 13th, 2010 at 1:38 pm
fmm de nepoti ce plm mai puneti siteuri k casti nuj ce ce plm amagiti lumea niste rapanosi jegosi
January 13th, 2010 at 2:24 pm
@marius Amice. Aici doar se vorbeste despre tepe.Nimeni de aici nu facut site-urile alea.
January 15th, 2010 at 10:33 pm
dak e cnv care a castigat sa ma contacteze s p mn id gabytzu6969 sa nu va ingramaditi sa m s blokeze lista
February 6th, 2010 at 11:02 pm
Am un prieten care a “castigat”,si mi-ai trimis print screen sa se laude ca a avut drepate(eu,fiind Toma Necredinciosu’ i-am zis k e o tzeapa si sa ma sune cand are Iphone’u in mana).Uitandu’ma la poza,3 lucruri ciudate, “echipa” care ii ureaza sarbatori fericite e de la “IPREMII”, mailul este trimis de pe contul celor de la E-CASTIG iar el a participat defapt la jocul IA PREMIU. Deci uite ce fain, kinder surprise ai 3 in 1
February 7th, 2010 at 9:32 am
Era de asteptat ca aceiasi “inteligenti” sa fie in spatele “tepelor”. Oricum ar fi trebuie sa recunoastem,au facut ceva bani de pe urma naivilor care cred in asa ceva.
February 7th, 2010 at 10:04 pm
[...] vorbit mai demult despre tepele/”concursurile” E-album.ro,E-castig.com,Versu.ro si Ipremii.com. Am mai descoperit inca un amanunt, in urma unui comentariu primit [...]
February 11th, 2010 at 6:43 pm
ce site e asta?:))))…nam avut ce face decat sa las comm:P:))))))))….dak cautati partenera add deeascumpica2009 nam ce face vr ca idul meu sa fie cat mai popular:))) j chiar este:P:d pwp baietzzi:P:*:d
February 11th, 2010 at 6:44 pm
aaa gta jtiu pt concursul ala:)) ce ma enerveaza cu Ip-ul lorx-(:))
February 12th, 2010 at 10:10 am
iPremii si e-castig sunt aceleasi. Tipul a facut pana si greseala sa trimita mail de iPremii cu senderul [e-castig].
La ambele am castigat experienta dupa strangerea acelor vizite.
Faza cu bani facuti de pe urma naivilor… Pfff… nu scot mai mult de 50$/luna… Profita de fraieri. Dar e sacaitor sa vezi cati cred in astea.
Si de fiecare data incerc sa le dovedesc oamenilor ca e tzeapa (daca ai un site cu 1k de vizitatori unici pe zi poti lejer sa bagi un iframe cu src-ul adresa care ti-o dau astia si ti-ai strans cota intr-o zi – asta daca vrei sa le dai peste nas celor care cred in asa ceva).
February 12th, 2010 at 6:02 pm
daca castigi cum iti aduc premiu ca nu au niki o adresa au decat id e o mare tampenie sa ma pisi pe ei cate vizualizari am!!!
March 18th, 2010 at 5:54 pm
Totusi ei ce castiga din a da tepele astea?Vizite si clickuri,nu?dar,cine ii plateste pe ei pentru acest lucru??
March 18th, 2010 at 7:56 pm
Depinde cu cine au contract : google adsense sau bannere de la diferite firme.
March 19th, 2010 at 6:36 pm
spuneti-mi si mie sa nu pic in plasa lor e adevarat cu jocul asta al lor ajutai-ma si pe mn ca vad ca toti aceasi oameni spun la comentari deci poate vreti voi sa castigati uite id meu care poate sa ma ajute ok almunia_almo sint f :*
April 12th, 2010 at 12:06 pm
oameni buni eu inteleg ce ziceti voi dar veniti voi cu un raspuns clar, cum fac astia bani, ca reclame nu au pe site nici banere nici backlinks nimik, totul e curat!