Best Of Tpu.ro – cele mai bune bancuri – Partea a VIII-a

* “Prietena amentina ca se sinucide

Salut TPU, va cer un sfat de la cei care au avut esperiente de genul asta. am facut o intrebare cu ceva timp in uram in legaura cu despartirea mea de prietena. Acum doarme in sufragerie pe canapea chiar daca avem o camera cu pat si televisor goala unde poate sa doarma( acolo dormea mama si zice ca nu ii place!). in seara asta mi-a trimis mesaj ca da drumul la gaz si se omoara. A trimis mesajul si la fratele ei si a aflat toata familia din Romania (noi stam cu chirie in Italia). Am baut putin si i-am dar doua palme zicandu-ti sa plece dracu di casa sa se omoare afara dar nu vra ca zice ca e si casa ei. Daca ai citit intrebarea care am pus-o in legatura cu despartirea, ai vazut ca stau in apartament cu verisoara mea si prietenul eu + mama care vine o data la 2 saptamani. Cum sa ma comport in asemenea situatie. Raspundeti va rog!” – Da, si astia o sa se reproduca la un moment dat…

* * Va rog dati-mi un sfat! happy Dau funda :*

Ieri m-am intilnit cu un prieten la scoala.El are 17, iar eu 12.Noi neam asezat pe un scaun si am inceput sa vb. Apoi el a inceput sa ma gidele si sa imi dezlege sireturile.Mai tirziu a inceput sa ma pupe, sa ma muste de buza si sa bage limba lui la mine in gura (a fost oribil) sad. Eu am inceput sa ma fac rosie pe fata si am vurut sa ma asez pe alt scaun dar el ma tinea strins.Am incercat sa fug ca ma temeam dar el apoi m-a pus pe gard si a inceput sa ma cuprinda. Apoi m-a luat in brate si m-a pus la el pe genunchi.

Si am inceput sa ne pupam asa cum se face in Franta (asta a fost pentru prima data la mine).Si acum cred ca ma place dar cam asta nu se vede.Si asara nu stiu ce ma apucat ca ia-m spus ca vb pe odno cu prietenul lui si l-am intrebat daca rivnuieste el a spus ca nu si ca ne potrivit iar eu i-am raspuns ”eiiiiiiiii” si apoi ia-m spus sa se uita la mine la comentarii pentru ca prietenul lui mi-a scris niste cuvinte foarte frumoase si apoi iarasi l-am intrebat daca rivnuieste si el mea spus ca nu (stiu am foat prosta nu trebuia sa-i scriu asa ceva) sad Si acum nu stiu ce sa fac? El inca ieri si-a bagat minile la mine de sub cofta.” – Peripetiile unei fete de 12 ani…

* * “Oare o sa ma casatoresc cu Gheorghe? Ma numesc Vasile eu cred ca ne potrivim mult. Suntem impreuna de 2 ani sa mentionez ca e foarte bun la pat! P.s intrebare la caterinca cel mai haios raspuns primeste funda :3.” – Sa ai grija sa nu ramai gravid. Mama prostilor e mereu gravida.

* “Deci am unele probleme referitor la oraganul sexual.Sunt baiat am 17 ani.Nu am avut nici un contact sexual doar m-am masturbat.Insa in ultimul timp mi-am pus wifi si doar foarte putin cite4-6 ore.Cred ca aceasta e cauza care a determinat sa nu am erectii de dimineata si indeobste niste erectii slabe ba chiar si spermatozoizii imi sunt galbeni ceea ce inseamna ca odaa cu iesirea lor sunt morti.Ce sa fac? I-am spus tatalui el fiind medic mi-a spus ca la virsta asta nu ar trebui sa am nici o problema, insa totusi nu stiu ce sa fac, ce imi sfatuiti?”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *