Tpu.ro – cele mai bune bancuri 27

* “Salutt! am o intrebare pentru baieti.Va iubiti partenerele in lenjerie intima sau totally nude? atunci cind dormiti sau mai stiu eu.” – Ne iubim partenerele in pijamale…

* “Salut TPU. Masturbarea afecteaza daca ea se face intr-un loc cu apa?” – Da. S-ar putea sa se inece.

* “Hey! O mica intrebare, putin mai intima dar o spun! Anticonceptionalele folosesc si pentru durere de burta sau doar pentru prevenirea sarcinii?” – Tu poti sa le folosesti si pentru dureri de burta. La mintea ta…

* “Cum as putea sa-i spun iubitei mele ca nu vreau sa fac sex fara sa se supere?” – Tu, BAIAT, nu vrei sa faci sex? Ce prietena ai, amice? Iesi cu Chewbacca?
Raspunsuri de pe site:
– “Ii zici ca esti gay.”
– “Nu credeam ca un baiat poate scormoni o asemenea intrebare…inseamna ca e urata si nu te satisface…”

* “Poti avea orgasm cand fumezi?” – Serios?
Raspunsuri de pe site:
– “Dacă vorbeşti de fumat+sex în acelaşi timp, nu cred că există ceva ce te-ar opri, în afară de imposibilitatea creierului să fie atent la mai multe chestii deodată. Fumatul cere atenţie, sexul cere concentrare. Acu’ fizic, nu are ce să oprească apariţia orgasmului. poate doar dacă dai foc la cearceafuri. Deci presupun că da, dar nu îţi recomand. Iar dacă vorbeşti în general, aşa, dacă poţi avea orgasm dacă fumezi ocazional, absolut. Chestiile astea nu au legătură.”
– “Ce legătură are fumatul cu orgasmul? Poate doar ţigara de după… Iar de orgasm de la o ţigară nu am auzit (poate doar unul metaforic sau mintal), decât dacă, prin absurd să presupunem, ai fuma în timpul unui orgasm.”
Unii chiar iau in se serios intrebarile…

* “Salut! E adevarat ca masturbarea (LABA) micsoreaza penisul? si reduce termenul de inaltime a oaselor? FUNDA ” – PROST!
Raspuns de pe site: – “Masturbarea micsoreaza penisul, e adevarad, insa laba, NICIODATA!” – …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *