Tpu.ro – cele mai bune bancuri 34

Credeam ca minorii de pe TPU s-au mai desteptat… A fost o perioada in care am intrat pe site-ul acela si chiar nu am gasit material pentru destul de vizitata serie pe care am numit-o “Tpu.ro – cele mai bune bancuri“. Dar se pare ca m-am inselat, asa ca este cazul sa trecem la un nou episod:

* “Buna cum pot sami largesc anusul la maxim in cit cand intra penisul sa nu se simta ceva ideiii?”

* Rafael intreaba: “Fetelor, voi când vă masturbați aveți orgasm? Care sunt obiectele cel mai des folosite de voi atunci când vă mănâncă la bâzdâc?” – Raspuns de pe site:
– “Dar tu Rafael te mastrubezi cand citesti comentariile fetelor pe aici? Dai senzatia ca esti un mic obsedat sexual si prin intrebarile tale incerci sa iti satisfaci vreo fantezie ciudata.Tu ce faci cand te mananca facaletul?”

* “Imi place de o fata de la mine din clasa (sunt a 5 a) o cheamă Alexandra. avem cam aceleași note, suntem amândoi sagetatori. Intro zi un prieten i-a zis unei alte fete ca o plac(pe acea alta fata)și atunci a zis ca sunt urat (oare încerca să mă păstreze doar pentru ea?) Eu sunt mai timid de fel. Am mai fost împreună sa zic dar în clasa 1 dar doar ne țineam de mana și imbratisam. Cum sa ii zic ca o plac?” – Sunt absolut sigur ca incearca sa te pastreze doar pentru ea. Te doreste! Si sunteti amindoi sagetatori. E un semn bun! Astrele vor sa fiti impreuna!

* “Hei TPU, am 16 ani jumate și o dilema… unde se introduce penisul la sexul anal? se introduce practic in fund pe unde ies fecalele? funda”

* “Heeelp!
Eu sunt zodia sagetator(baiat), iar crush-ul meu este zodia fecioara(fata). Horoscopul ne spune ca suntem incompatibili, dar noi ne intelegem, nu perfect, dar ne intelegem. Credeti ca va fi vreo sansa ca noi doi sa ne potrivim la pat?” – Si ce legatura are zodiacul cu sexul? Este posibil sa fiti incompatibili. Tu pari sa fii extrem de prost.

* “Hei TPU, cum vi se pare că la 16 ani să deții un “instrument ” de 18 cm și diagonala de 5? (Nu zic că am eu ) Aștept păreri.” – Nu zici ca ai, dar nici nu negi. Ce intelegi tu prin “diagonala”?

* “Bună sunt Antonia si recent mi-a venit ciclul si in timpul ciclului m-am masturbat.Este posibil sa ramân însărcinată?” – Nu, dar este foarte posibil sa fii proasta.

* “M-am masturbat de cateva ori si mi-a intarziat ciclu… nu mi-a mai venit de vreo 2 luni… ce se intampla?” – Te-ai lasat insarcinata. Mainile tale vor deveni parinti!

* “La ce vârsta as putea sa îmi pun busuioc sub perna sa îmi visez alesul? Eu am 15 ani și sunt doar curioasa” – Si cred ca o sa ramai curioasa o perioada foarte lunga de timp.

* “Stiti de o solutie pentru marirea penisului?” – Iti recomand o lupa. E cea mai sigura metoda.

* “Poți sa iei coșuri de la alte persoane? Dau funda” – Raspunsuri de pe site:
– “Da – coșuri cu cadouri, de exemplu.”
– “Bună! Da,este posibil să iei coșuri și prin sărut, cât și prin contact sexual.
Fereasca Dumnezeu. Si SIDA se ia din priviri!
ereasca Sadam Hussein ca nu ai auzit de caterinca.”
– Iti dau eu cosuri tu da-mi funda!”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *