Aniversarea Coresi – Concert Andra

Foarte aproape de weekend-ul special dedicat aniversarii celor sase luni de Coresi Shopping Resort la Brasov, 25-27 septembrie, surprizele speciale pregatite de echipa Coresi sunt in toi. De vineri pana duminica, cei mai buni artisti brasoveni, deja consacrati sau in plina ascensiune, vor da viata pe scena intr-un spectacol gandit sa bucure copiii, familiile, prietenii si pe toti cei care vor alege sa isi petreaca week-endul alaturi de ei.

Îi vom avea alături pe prietenii noștri actori de la Valiza cu Teatru și Teatrul Strada, pregătiți să recreeze universul copilăriei în Piața cu Copaci, pe dansatorii împătimiți ai trupelor Step in 2 Salsa, Alegria și ai Scolii de Balet Viorel Toma, dar si corurile de copii și tineri Unison, Singing Friends și Liliput Feldioara. Serile de sâmbătă și duminică sunt rezervate unor momente deosebite de muzică autentică alături de trupa Devas, respectiv Alexandra Fits si Cvartetul Gaudeamus, a căror revenire pe scena Coresi este așteptată cu mare bucurie.

Week-end-ul se va termina cu un super concert Andra (duminica, 27 septembrie, ora 20:00, pe scena Coresi din Piata cu Copaci). In deschidere va canta artista brasoveana Gabriela Bejan, care tocmai a lansat videoclipul piesei “E timpul meu sa zbor” (piesa prezentată in premiera la Coresi, in iunie 2015 in cadrul Masterclass-ului Scolii Populare de Arte si Meserii Tiberiu Brediceanu Brasov).

Cu un trafic estimat de peste 8 milioane de vizitatori pe an care vizează locuitorii Braşovului, pe cei din vecinătate, cât şi turiştii străini şi români, dar și cu un trafic de 1 milion de vizitatori în prima luna de la deschidere, Coresi Shopping Resort își reafirmă misiunea de a deveni o scenă deschisă pentru brașoveni și nu numai, prin cele 360 de evenimente pe an menite să transforme shopping resortul într-un adevărat „Centru de Viață”.

Pentru mai multe detalii puteti sa intrati pe pagina de facebook: Coresi Brasov.

coresi-aniversare-2015

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *