Batranul batut crunt in Brasov are nevoie de ajutorul nostru

Dupa cum spune si titlul, batranul batut crunt in Brasov, un oras in care nu te-ai astepta sa se intample astfel de lucruri, are nevoie de ajutorul nostru. Sper ca ati vazul clipul cu bataia pentru ca as prefera sa nu il pun in acest articol.

La 66 de ani, Dumitru Neculai este nevoit să muncească pământul, pentru a-și ajuta fiul bolnav. Acum nu se gândește la pedeapsa pe care ar merita-o cei care mai aveau puțin și-l omorau în bătaie. Singura sa grijă e să revină cât mai repede la muncă.

„Eu știu că am încercat să mă apăr, dar eu neavând putere, bătrân… Nu-mi amintesc exact… Muncesc cu ziua, la anii mei, și tu dai în mine? E frumos? Nu e frumos! De ce să dau într-un om care muncește? De ce să dau în el?”, a fost prima reacție a bărbatului din Focșani.

Povestea sa i-a impresionat pe telespectatorii și cititorii Digi24, zeci de oameni oferindu-se să-l ajute și ne-au cerut datele de contact. Însă el nu are buletin sau telefon și nici cont bancar. Cei care vor să îl ajute pe Dumitru Neculai o pot face prin intermediul medicului Vasi Rădulescu.

Sursa: aici.

Pana in prezent s-au adunat peste 50.000 lei la initiativa lui Vasi Radulescu si a Irinei Binder (sper ca nu gresesc).

Daca vreti sa dati si voi o mana de ajutor, va recomand sa donati o suma de bani in contul de mai jos (RO67INGB0000999901236940 – titular Vasile Radulescu) sau prin intermediul PayPal.

Vasi Rădulescu
2 aprilie la 20:46 ·
Later edit: miercuri dimineață mă duc cu Catalina Dumitrescu la Brașov. Cine vrea, poate dona în contul meu iban RO67INGB0000999901236940 (titular Vasile Rădulescu) și absolut toți banii ajung miercuri la victimă. Cine vrea, nu e nicio presiune sau altceva. Mulțumesc.

PayPal aici:

M-am cutremurat când am văzut clipul cu cele două brute care aproape au omorât un vârstnic într-un pasaj, la Brașov. Au fost arestate și sper să primească o pedeapsă cruntă.

Domnul e mai bine acum.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *