Bordea, Badea si Cortea – Stand-up Comedy la Brasov

Trei dintre cei indragiti stand up comedianti ai momentului – Bordea, Badea si Cortea – vin pe 25 Noiembre la Sala Sporturilor din Brasov cu un nou spectacol de stand up comedy care le va provoca brasovenilor multe hohote de ras. Evenimentul va incepe la ora 20:00.

Odata cu spectacolul de la Sala Sporturilor Dumitru Popescu Colibasi, Brasovul va beneficia de unul dintre cele mai mari show-uri de stand up comedy desfasurate in Romania.

Bordea si Badea tocmai au incheiat dupa o serie de spectacole la Sala Palatului din Capitala, dar si salile polivalente din Craiova si Cluj unde peste 20.000 de spectatori s-au bucurat de glume prin care ironizeaza nu doar propriile vieti, ci si contextul social si politic actual. Alaturi de Cortea, Badea si Bordea aduc si la Brasov o parte importanta de glume din aceasta serie de show-uri – considerata cea mai mare si mai de succes in stand up-ul romanesc.

In Romania, ca de altfel in întreaga Europa, stand up-ul este forma de divertisment cea mai indragita de tineri in acest moment, comediantii reușind sa umple sali care erau destinate mai degraba artistilor din zona muzicii pop rock.

Pretul unui bilet:
– VIP – 119 lei
– Categoria A – 84 lei
– Categoria B – 69 lei
– Categoria C – 49 lei
Biletele pot fi achizitionate online.

Leave a Reply

Your email address will not be published.