Brasov: Schimbarea titularului contractului de furnizare a energiei electrice

Acum cateva saptamani v-am povestit despre incercarile prin care am trecut in tentativa mea de a cumpara o garsoniera in Brasov: pretentii mari, dotari slabe sau deloc, spatiu mic, zone proaste, etaje “proaste” (parter, 9, 10), lipsa separare gaz etc.

Majoritatea habar nu au cum sa vanda o locuinta. Poate de asta unii aleg cartierele rezidentiale.

Ei bine, dupa ce am gasit ceva acceptabil si am reusit sa fac curatenie, mi-am facut curaj si m-am dus la furnizorul de energie electrica pentru a schimba titularul contractului.

Sucursala de Furnizare a Energiei Electrice Transilvania Sud – Brasov are sediul pe strada Pictor Luchian, nr. 25, bl. 30. Program: Luni – Vineri, orele 8:00 – 16:00.

Intrati in cladire, luati un bon de ordine (categoria Contracte) si asteptati. Trebuie sa prezentati urmatoarele acte:
– 2 copii buletin
– 2 copii act de vanzare-cumparare

* este nevoie si de citirea contorului (faceti o poza la contor)
** sa aveti bani la voi pentru a plati ultima factura sau diferenta de consum care apare
*** la ghiseu o sa mai fie nevoie sa completati doua formulare pe care vi le ofera ei

Documente pentru cazuri specifice:
1. Daca un contor deserveste mai multe spatii de locuit: acordul scris al coproprietarului(lor) si copia de indentitate a acestuia/acestora
2. Daca aveti un contract de inchiriere: acordul scris al proprietarului de drept al spatiului, in cazul in care solicitantul are calitatea de chirias/concesionar sau o alta calitate similara care atesta dreptul de folosinta temporara a locului de consum, daca această mentiune nu se regaseste inscrisa in actul de detinere a spatiului.

Am stat aproximativ 50 de minute la coada (am avut 10 persoane in fata), a mai durat inca zece minute pana s-a rezolvat problema. Succes!

electrica-furnizare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *