Cadoul perfect

De fiecare data cand vine vorba de cadouri ma pregatesc cu foarte mult timp inainte. Pentru mine, un cadou trebuie sa semnifice ceva special, unic, care sa celebreze un anumit moment din viata. Intentia conteaza? De cele mai multe ori, da! O floare poate lumina ziua unei persoane importante dar acelasi lucru il poate face si ceva special.

De ce vorbesc despre cadouri? Pe parcursul vietii mele am primit mai mereu tot ce mi-am dorit. Ba mai mult, in ultima vreme nici macar nu mi-am mai dorit ceva anume pentru ca pot sa-mi iau (chiar daca nu in acel moment) cam tot ce imi doresc.

Cum sa surprinzi pe cineva care nu-si doreste nimic? Ei bine, o prietena a reusit asta pentru ca mi-a oferit ceva special si unic: un gift voucher de la Smart Experience pentru un curs de escalada la Brasov. Absolut genial!

A reusit sa combine perfect lucrurile care ma atrag: ceva ce voiam sa invat de mult timp (escalada), sport, adrenalina, ceva nou! Saptamana aceasta voi incepe cursul asa ca, destul de curand, o sa va dau mai detalii despre escalada.

Aviz amatorilor/prietenilor/colegilor! Un cadou perfect pentru mine se rezuma in principal la adrenalina.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *