Campania “Oamenii au nevoie de sange! Dracula se descurca”

Spitalul Clinicco Brasov si Dracula Film Festival isi unesc din nou fortele in 2017 pentru campania „Oamenii au nevoie de sange! Dracula se descurca” ce isi propune sa stranga un numar cat mai mare de donatori de sange a caror fapta buna nu va ramane nerasplatita.

Locatia: Centrul de Transfuzii Brasov
Cand? Miercuri, 18 Octombrie 2017, intre orele 8:00 – 13:00

“Beneficiile?” Pe langa fapta buna pe care o veti face (si care cu siguranta va ajuta in salvarea unor vieti), o sa mai beneficiati si de urmatoarele lucruri:

– poti merge cu biletul de donator la standul special amenajat la Teatrul „Sica Alexandrescu” in perioada 18 – 20 Octombrie 2017.

– poti castiga premii la Dracula Film Festival:
*** 7 abonamente la festival in valoare de 75 de lei fiecare pentru primii 7 donatori sositi la standul Clinicco special amenajat in incinta Teatrului Dramatic.
*** 5 wellcome bag-uri editie limitată oferite prin tragere la sorti

– vei beneficia de pachetul donatorului oferit de Centrul de Transfuzii Brasov care consta in:
** o zi libera de la locul de munca (in cazul angajatilor cu carte de munca) sau o zi scutire de frecventa pentru elevi, studenti si militari in ziua donarii
** reducere de 50% la abonamentul pentru transport in comun (pt. 30 de zile)
** alocatie de hrana sub forma tichetelor de masă (7 tichete)
** rezultatele testelor efectuate din sangele recoltat; RH, grupa sanguina, hepatita B, HIV (SIDA), HTLV (leucemie), VDRL (sifilis), ALT (probe hepatice)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *