Caravana Filmelor TIFF vine la Brasov

Iubitorii de filme din Brasov au un nou motiv de bucurie. Caravana filmelor TIFF va ajunge in Brasov in perioada 18 -20 August 2017, in Piata Sfatului. Intrarea va fi libera.

Program
Vineri, 18 August, ora 21:30 – Planeta Petrila (r. Andrei Dascalescu) | Romania, 80’

În orașul minier Petrila, un fost miner devenit artist şi activist se foloseşte de artă şi absurd pentru a opri autorităţile locale să demoleze clădirile istorice ale celei mai vechi mine din ţară. Va reuşi? Premiul Publicului Cinepub la TIFF 2017.

Sambata, 19 August, ora 21:30 – Povestea iubirii / The History of Love (r. Radu Mihaileanu) – Franta, Canada, Romania, SUA, 134’

New York, secolul 21. Leo, un bătrân imigrant polonez, trăieşte rememorând marea iubire a vieţii sale. La celălalt capăt al metropolei, în Brooklyn, adolescenta Alma îşi dă seama cu uimire că s-a îndrăgostit de chipeşul ei coleg de clasă. Nimic nu pare să-i lege pe bătrânul Leo şi pe tânăra Alma. Şi cu toate acestea… Cel mai nou film al lui Radu Mihăileanu, cu Derek Jacobi, Sophie Nelisse, Gemma Arterton, Elliot Gould. Filmat parţial în Transilvania!

Duminica, 20 August, ora 21:30 – Dalida (r. Lisa Azuelos)

Distribuit de Independența Film, Dalida (r. Lisa Azuelos) spune povestea cântăreței și actriței de origine egipteană care a primit de-a lungul carierei sale peste 70 de discuri de aur, fiind totodată primul artist care a câștigat discul de platină și pe cel de diamant. Biografia uneia dintre cele mai populare zece cântărețe ale tuturor timpurilor, Dalidaeste un omagiu emoționant adus divei anilor ’50.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *