Caravana Veseliei vine la Brasov

Pe 17 iulie 2017, copiii vor avea parte de o zi magica, cu activitati complexe, ateliere creative, vor participa la cel mai jucaus picnic si isi vor afișa zambetele colorate in Spectacolul ”Nazdravanii”, un spectacol educativ, cu multa distractie și joacă, sustinut de trupa de teatru Showlandia.

Chiar si parintii vor avea posibilitatea sa petreacă alaturi de copiii lor timpul intr-un mod placut, sa se intoarca la copilarie, sa regaseasca placerea jocului si bucuria de a fi copil.

”Picnicul cu personaje de poveste”, atelierele ”Facem zmeul cel mai zmeu” si ”Papusa Pove” vor avea loc la Clubul Copiilor (Aleea Tiberiu Brediceanu, zona Star), incepand cu ora 11.30, iar Spectacolul interactiv ”Nazdravanii” va avea loc la Centrul Cultural Reduta, de la ora 18:00.

Pretul unui bilet la spectacol: 22 lei. Biletele pot fi achizitionate de la Centrul Cultural “Reduta”.

Mai mult, evenimentul va avea si o latura caritabila pentru ca o parte venituri va fi directionata pentru achizitionarea de alimente pentru copiii nevoiasi de la Glodeanu.

In anul 2013, organizatorii au fost mesagerii zambetelor si gandului bun ale brasovenilor la copiii de la Orfelinatul Mănăstirii Dumbrava, în anul 2014 la copiii de la Orfelinatul Valea Plopului, iar în 2015 și 2016 la fetițele de Orfelinatul Mănăstirii Mărcuș.

Astfel, pe parcursul întregii zile de 17 iulie 2017, persoanele care doresc să contribuie prin donații: cărți, haine în stare buna, alimente sau bani, vor putea să le aducă organizatorilor, la Centrul Cultural Reduta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *