Ce faci cand nu iti mai functioneaza centrala?

In momentul in care mi-am cumparat o garsonierea anul trecut, am stiut clar ca o sa fie nevoie sa fac foarte multe modificari prin ea. Am si facut asta de atunci pana in prezent, cheltuind o gramada de bani. Dar cum necazurile nu vin niciodata singure, pentru ca asa e in viata, saptamana trecuta am mai avut parte de o surpriza.

Surpriza? Mi s-a stricat centrala termica (11 ani vechime). Nu aveam de gand sa o schimb anul acesta, asa ca am chemat un instalator sa o verifice/repare. Pacat ca reparatia a durat fix trei zile…

Dupa multi nervi si destul de multe injuraturi, am ajuns la concluzia ca trebuie sa-mi cumpar o centrala noua, asa ca am cautat o firma care se ocupa de asa ceva. Prima firma la care am fost avea ca termen de montare a centralei doua sau chiar trei saptamani si, din cate am auzit, situatia asta este cam generala in Brasov. Neavand de gand sa stau atat de mult fara apa calda in plina vara, mi-am adus aminte ca stiu pe cineva din domeniu.

Spre norocul meu, cunostinta mea are o firma de instalatii termice, asa ca pot sa-mi cumpar/instalez centrala in cate zile. Daca se intampla sa aveti si voi o problema cu centrala termica, vreti sa cumparati una noua si nu aveti de gand sa asteptati cateva saptamani pana vine cineva sa o monteze, puteti sa-mi lasati un mesaj. Sunt destul de sigur ca va pot ajuta.

One Response to “Ce faci cand nu iti mai functioneaza centrala?”
  1. Georgeta January 22, 2018

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *