Cityplex Brasov – Piratii din Caraibe 4

Sambata am fost sa vad Piratii din Caraibe 4 : Pe ape si mai tulburi la Cityplex Brasov. Nu l-am vazut oricum ci 3D, prima mea experienta de acest gen.

De cateva luni filmele 3D se pot vedea si la Brasov. Prima experienta este cel putin unica. Pe mine sincer m-a lasat cu o durere de cap dar a meritat. Un bilet la un film 3D costa maxim 25 de lei. Exista insa si reduceri pe care le puteti vedea : aici.

Cum a fost la Cityplex Brasov

Daca vreti sa vedeti un film de calitate eu va recomand sa mergeti la cinema : sala mare, scaune confortabile, sunet de inalta performanta, calitate video exceptionala.

Eu de obicei imi fac rezervare cand merg la un film. Te scuteste de riscul unui loc mai in margine sau si mai rau : sa nu gasesti bilete.

Personalul este foarte amabil. Daca ai vreo nelamurire trebuie doar sa intrebi.

Cum a fost filmul

Filmul nu m-a dezamagit desi mi s-a parut putin mai slab decat precedentele trei. Parca ceva a lipsit. Cu toate acestea mai pe tot parcursul filmului am avut un zambet pe buze. Ma bucur ca l-am vazut la cinema.

Nu are rost sa bat campii prea mult despre ce se intampla in film. Merita vazut in 3D. Mergeti la cinema ! Experienta este unica.

5 Responses to “Cityplex Brasov – Piratii din Caraibe 4”
  1. Pato Basil June 15, 2011
    • admin June 15, 2011
  2. ioana June 16, 2011
  3. rivi June 18, 2011
  4. Rares Cojocaru June 19, 2011

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *