Comanda mancare online – Oliviera.ro

Stiti vorba aceea cu “fiecare poveste are cel putin doua variante”? Ei bine, cand vine vorba de a “sta singur” toata lumea se gandeste doar la partile bune. Nimeni nu sta sa gandeasca la dezavantaje. Da, in caz ca nu ati realizat, exista si parti mai putin bune. Cine credeti ca o sa se ocupe de spalat, calcat, sters, aspirat, curat? Exact! Si ca totul sa fie perfect, sa nu uitam ca la un moment dat o sa vi se faca foame.

Sigur, poate nu sa vi se para asa de complicata partea cu gatitul. Asta pana in momentul in care o sa fiti prea obositi dupa o lunga zi de munca. Atunci o sa va dati seama ca mancarea poate sa va creeze o adevarata problema. Fix in acel moment, la fel ca si mine, o sa cautati cea mai simpla alternativa: livrarea la domiciliu. Sigur, este o varianta relativ mai scumpa, dar merita.

Si daca se intampla sa fiti din Bucuresti, Brasov, Iasi, Pitesti, Timisoara, Constanta, Ploiesti sau Craiova, atunci Oliviera.ro are sanse mari sa fie raspunsul cautarilor voastre. De ce? Pentru ca este singurul site care va permite sa comandati mancare de la peste 40 de restaurante din capitala si alte sapte orase. Puteti comanda de la mai multe restaurante in cadrul aceleiasi comenzi, cu conditia sa se atinga comanda minima pentru fiecare dintre ele. Comenzile vor fi livrate de fiecare restaurant in parte, independent, in functie de termenul de livrare specificat in pagina LiveTrack.

Pe langa aceasta facilitate, cei de acolo va ofera si o aplicatie speciala de mobil care o sa va faca viata mult mai usoara. Si sa nu uitam ca toate acele restaurante va ofera o gama variata de specifice culinare: mancare jamaicana, indiana, mexicana, chinezeasca, turceasca, ruseasca, coreeana, libaneza, japoneza si multe altele.

Evident, pentru mai multe detalii trebuie sa intrati pe site. O sa-mi multumiti mai tarziu.

oliviera-ro

2 Responses to “Comanda mancare online – Oliviera.ro”
  1. Daniela Nicusor June 10, 2015
    • CC October 20, 2015

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *