Concert caritabil pentru pacientii cu boli incurabile

Alexandru Andries se intoarce la Brasov pentru a sustine din nou un concert caritabil in beneficiul Fundatiei HOSPICE Casa Sperantei. Spectacolul va avea loc pe 30 septembrie 2015, incepand cu ora 19:30, la Sala Patria.

Artistul va urca pe scena alaturi de Ioana Mintulescu, Sorin Romanescu si Berti Barbera si va interpreta intr-un caracteristic ton glumet, “Muzica de divort” din albumul cu acelasi nume. Albumul a fost lansat in noiembrie 2001 si a castigat Premiul Industriei Muzicale Romanesti 2002 la sectiunea cel mai bun album jazz-blues.

“Am ales acest nume şi pentru turneu pentru că, între timp, ştiu sigur: publicul se împarte în trei categorii clare: cei care nu sunt căsătoriţi – dar se vor căsători -, cei care sunt deja căsătoriţi şi cei care au divorţat sau sunt pe cale de a divorţa (mai ales că s-a descoperit că motivul principal al divorţului e căsătoria), iar un artist îşi doreşte să atingă toate categoriile publicului, pe cât posibil. Iată, problema e rezolvată încă de la titlu! Nici măcar nu pot spune că am ales eu acest titlu, el s-a aşezat singur pe afiş, plutind diafan – dar implacabil – şi, gata, din clipa aia nici nu mi-am mai bătut capul”, spune Alexandru Andrieş.

Concertul de la Brasov face parte din seria evenimentelor dedicate pacientilor cu boli incurabile, adulti și copii, ingrijiti la HOSPICE Casa Sperantei. Fondurile obtinute din vanzarea biletelor vor fi folosite in beneficiul acestora.

Pretul unui bilet este de 50 lei.
Biletele se pot cumpara de la Libris (Stefan Octavian Iosif) sau de la HOSPICE (Str. Sitei 17A).
Rezervari si informatii: 0723.246.981

concert-andries-casa-sperantei-2015

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *