Concert Carla’s Dreams la Kruhnen Musik Halle – Martie, 2019

Concertul sustinut de trupa Carla’s Dreams va avea loc vineri, 1 Martie 2019, dupa ora 23:00, la Kruhnen Musik Halle din Brasov (Strada Nicolae Titulescu, nr 2P).
Pretul unui bilet:

  • 70 de lei – primele 200 de bilete
  • 80 de lei – urmatoarele 200 de bilete
  • 90 de lei – ultimele bilete
  • Biletele pot fi achizitionate online.

Carla’s Dreams sunt artistii in continua ascensiune, care bucura fani din intreaga lume cu muzica, versurile intense, show-urile explozive si sound-ul divers. In 2015, 2016 si 2017, single-urile lor s-au transformat in hituri care au stat pe locul 1 al radiourilor si televiziunilor de specialitate saptamani intregi “Până la sânge”, “Dragostea din plic”, “Cum Ne Noi”, “Te rog”, “Sub pielea mea #eroina”, “Acele” sau “Imperfect”.


Carla’s Dreams sunt castigatorii incontestabili ai editiei de anul acesta al Media Music Awards, cu 8 premii castigate la cele mai importante categorii; “best group”, “best song”, “best video”. Colaborari cu artisti de top ai Romaniei precum INNA, Delia, Loredana, Antonia, cu peste 300 de milioane de vizualizari pe YouTube, cu piesa “Sub pielea mea” pe locul 11 pe Shazam in lume, muzica celor de la Carla’s Dreams cucereste si alte tari, in afara de Romania si Moldova: Ucraina, Rusia, Kazakhstan, Belarus, China, Emiratele Arabe Unite, Cipru, Grecia, Franta, Croatia, Turcia, Finlanda, Austria.


Leave a Reply

Your email address will not be published.