Concert Dire Straits la Brasov

Legendara formatie condusa de membrii originali Dire Straits, Christ White si Chris Whitten, acompaniati de muzicieni de top precum Paddy Milner, Terence Reise, Tim Walters si Michael Feat, va aduce pe scena din Brasov hituri ca “Sultans of Swings”, “Your latest trick”, “Tunnels of Love”, “Money for nothing”, “Brothers in arms” sau “Romeo and Juliet”.

Evenimentul va avea loc vineri, 9 Decembrie 2016, incepand cu ora 20:00, la Sala Sporturilor din Brasov.
Pretul unui bilet:
– VIP – 300 de lei
– Categoria I – 250 de lei
– Categoria II – 180 de lei
– Categoria III – 100 de lei
– Categoria IV – 60 de lei
Biletele pot fi achizitionate online.

Dire Straits a scris istorie in muzica rock si s-a bucurat de un success formidabil la cel mai inalt nivel. Dupa despartirea din 1996, sound-ul unic al trupei a continuat sa rasune live in toata lumea prin trupa The Straits care, mai apoi, avea sa evolueze sub numele de “The Dire Straits Experience”.

Componentii formatiei fac parte din elita industriei muzicale, colaborand individual cu artisti precum Paul McCartney, Joe Cocker, Ray Charles, David Bowie, Tina Turner, Rod Stewart, Van Morrison, David Gilmour si chiar cu Mark Knopfler.

Show-ul Dire Straits Experience este unul de neratat pentru iubitorii muzicii de calitate si pentru toti cei care vor sa guste putin din istoria glorioasa a unuia dintre cele mai importante si influente grupuri muzicale din toate timpurile.

the-dire-straits-romania

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *