Concert extraordinar Kamerata Kronstadt & Razvan Suma

Concertul a fost ANULAT. Banii se returneaza din locurile din care au fost cumparate biletele.

Kamerata Kronstadt, fondata si dirijata de maestrul Cristian Orosanu, va invita miercuri, 2 noiembrie 2016, incepand cu ora 19.00, la Sala PATRIA din Brasov, la un concert extraordinar, ce il va avea ca invitat pe mult-apreciatul violoncelist Razvan Suma.

Programul muzical al evenimentului își propune să apropie muzica englezească a secolului XX de cea franțuzească a secolului al XVIII-lea, „răsfoind” pagini compuse de Benjamin Britten, John Ireland sau François Couperin.

Răzvan Suma este unul dintre cei mai activi tineri muzicieni români, cu un repertoriu cuprinzător, realizat în sute de recitaluri şi concerte susţinute în întreaga lume. „Violoncelistul Răzvan Suma a fascinat publicul prin talentul, sensibilitatea şi inteligenţa sa” – astfel îl caracterizează renumita publicaţie germană „Das Orchester” pe remarcabilul violoncelist român. În prezent, Răzvan Suma este directorul Orchestrelor și Corurilor Radio, dar și profesor asociat la Universitatea Naţională de Muzică din Bucureşti.

Pretul unui bilet: 50 lei sau 35 lei
Biletele pot fi achizitionate online sau de la urmatoarele locatii: Sala Patria, Libraria OKIAN (Str. Muresenilor nr. 1), Agentiile TUI Travel Center din Piata Sfatului nr. 18, Coresi Mall si Calea București nr. 79.

razvan-suma

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *