Concert Toto Cutugno la Bucuresti si Brasov

Cel mai cunoscut artist italian va concerta din nou in Romania. Locatiile alese: Bucuresti si Brasov. In Bucuresti, Toto Cutugno va sustine un concert pe data de 3 noiembrie 2013, la Sala Palatului.

Bucuresti

– Sala Palatului, ora 20:00
Pretul unui bilet:
* Categoria VIP Exclusiv: 450 lei
* Categoria VIP: 400 lei
* Categoria I: 350 lei
* Categoria a II-a: 250 lei
* Categoria a III-a: 150 lei

Biletele vor fi disponibile in retelele: www.bilete.ro, in oficiile Postei Romane si in Magazinele Inmedio semnalizate Bilete.ro si Eventim.ro (Germanos, Orange, Vodafone, Domo, Librariile Humanitas, Carturesti, www.eventim.ro), dar si la casele de bilete ale Salii Palatului.

„Ne-am dorit sa venim cu un concept nou, unul care nu s-a mai realizat in Romania. Pentru ca Toto Cutugno este foarte iubit de catre publicul roman, el insusi fiind legat emotional de romani, i-am propus aceasta colaborare inedita. Artistul a acceptat imediat si ne bucuram ca avem posibilitatea sa oferim publicului nostru un concert de calitate, plin de rafinament si eleganta, in care artistul ne va incanta cu cele mai frumoase hit-uri ale sale acompaniat de Orchestra Simfonica Bucuresti.”

– Dana Siman, organizatorul evenimentului

Brasov

– Sala Sporturilor, ora 20:00 – Concertul a fost AMANAT!
Pretul unui bilet:
• Categoria VIP: 350 lei
• Categoria a I-a: 250 lei
• Categoria a II-a: 150 lei

Biletele vor fi disponibile in retelele: www.Bilete.ro, in oficiile Postei Romane, magazinele Germanos si in Magazinele Inmedio semnalizate Bilete.ro si Eventim.ro, (Germanos, Orange, Vodafone, Domo, Librariile Humanitas, Carturesti, www.eventim.ro), dar si la casele de bilete ale Salii Sporturilor + Libraria Stefan Octavian Iosif.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *