Concert VUNK la Brasov + Concurs

Concertul sustinut de trupa VUNK va avea loc sambata, 14 martie 2015, incepand cu ora 19:00, la Centrul Cultural Reduta din Brasov (str. Apollonia Hirscher, nr.8).
Pretul unui bilet:
– VIP : 170 lei
– Categoria 1: 70 lei
– Elevi/studenti: 40 lei (trebuie sa prezentati la intrarea in locație carnetul de elev/student)

Biletele pot fi achizitionate de la casele de bilete ale Centrului Cultural Reduta, in retelele magazinelor Vodafone, Orange, Germanos, DOMO, in agentiile Perfect Tour, in oficiile Postei Romane si online.

In Brasov mai gasiti bilete și la Store Brasov Astra (Str. Saturn, nr. 32) sau Carturesti Brasov (Piaţa Sfatului, nr. 20 – Mureşenilor spre Schei).

Concurs: Am de dat doua invitatii duble la concertul trupei VUNK de la Brasov. Daca vreti sa castigati o astfel de invitatie, tot ceea ce trebuie sa faceti este sa imi spuneti intr-un comentariu ce locuri ar trebui sa viziteze/ce lucruri ar trebui sa faca baietii de la Vunk atunci cand ajung la Brasov.

Voi anunta cei doi castigatori vineri dimineata.

Update: Castigatorii sunt Silvia Dorina Dimeny si Iulia. O sa va spun pe mail cum se procedeaza cu invitatiile. Felicitari!

VUNK, trupa romaneasca cu cea mai mare ascensiune din ultmii ani pleaca in cel mai ambtios proiect muzical al acestui an: un turneu acustic de 18 orase intitulat “Incojurul lumii”.

Numele face referire la una dintre piesele preferate ale membrulor trupei dar si la credinta exprimata de catre acestia ca “Romania este mai mult decat o tara, este o lume”.

Turneul este o adaptare la dimensiunea unei scene de teatru a spectaculoasei productii “Autoportrete”, primul concert acustic al trupei VUNK, ce a avut loc intr-un cadru deosebit, pe terasa centrului comercial Promenada din Bucuresti, in luna mai a anului trecut.

Concertul de atunci a a fost inregistrat si editat pe DVD si CD Audio, materiale ce vor fi lansate in cadrul acestui turneu. 

Piesele VUNK au fost rescrise pentru acest proiect spectaculos, ocazie cu care chiar membrii trupei le-au redescoperit si s-au reindragostit de ele.

“Pleaca”, “Scapa-ma de Ea”, “Asa si?!”, “Prajitura cu Jeleu”, “Numai la Doi”, “1000”, “Dau Alarma” si celealte hituri VUNK vor suna cum, probabil, nu le-ati mai auzit si vor aduce un surplus de magie si emotie intregului eveniment.

Turneul “Inconjurul lumii” este o productie complexa, ca afara, cu ecrane de proiectie, lumini pre-programate si alte efecte speciale de scena. Alaturi de VUNK, pe scena … vor urca un cvartet de viori, trompetsitul Dan Nicolau, percutionistul Dan Incrosnatu, pianistul Bobby Stoica, iar la chitara se va afla Razvan Ilie, fratele liderului VUNK, Cornel Ilie.

Concertul VUNK dureaza aproximativ 100 de minute si va fi deschis de Alexandra Usurelu.

Vino sa auzi povestile din spatele cantecelor si sa vezi 100% live intr-o atmosfera intima una dintre cele mai creative, inspirate si spectaculaose trupe din Romania:
V U N K. Pe 14 martie la Brasov .

Pentru a gusta un pic din acest spectacol, aici puteti vedea cateva melodii din concertul “Autoportete”:
http://bit.ly/1AqTHsR

Turneul VUNK – “Inconjurul lumii” este prezentat de catre AVON.

concert-vunk-brasov-2015

10 Responses to “Concert VUNK la Brasov + Concurs”
  1. ana March 11, 2015
  2. ana March 11, 2015
  3. Oferte Brasov March 11, 2015
  4. Ionut Adam Borsos March 11, 2015
  5. PASERE RODICA MIHAELA March 11, 2015
  6. Ioana March 11, 2015
  7. Iulia March 11, 2015
  8. Silvia Dorina Dimeny March 11, 2015
  9. Iulia March 13, 2015
  10. Silvia Dorina Dimeny March 13, 2015

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *