Concert Vunk la Kruhnen Musik Halle – Aprilie, 2018

Concertul sustinut de trupa Vunk va avea loc vineri, 20 Aprilie 2018, dupa ora 23:00, la Kruhnen Musik Halle din Brasov (Strada Nicolae Titulescu, nr 2P).
Pretul unui bilet:
– 35 lei (40 lei la intrare)
Biletele pot fi achizitionate online, sau de la Rockstadt sau Kruhnen Musik Halle.

De peste 13 ani, Trupa Vunk este trupa premierelor în rockul românesc. Cel mai bun concert românesc, primul show multimedia, primul clip viu, primul afiș realizat exclusiv din gifuri, concertul indoor cu cea mai mare participare a unui public plătitor din România, primul concert filmat folosind tehnologia 360 – virtual reality, un turneu național acustic sau primul videoclip filmat live pe Facebook în februarie 2017 pentru piesa “ Camera ei. “. În plus Vunk este prima formație românească premiată pentru o campanie creativă de comunicare, “Orașul Minunilor”, la Gala PR Awards.

Show-uri spectaculoase, utilizarea celor mai noi inovații tehnologice și cântece ce aveau să fie pe primul loc în topurile radio de-a lungul multor săptămâni: “1000”, “Baladă pentru o minune”, “Lacrimi de coniac”, “Vreau o țară ca afară”, “Pleacă”, “Așa, și”, “Scapă-mă de ea” sau “Numai la doi”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *