DHL Carpathian Marathon anunta startul inscrierilor pentru editia a 11-a

DHL Carpathian Marathon powered by MPG, eveniment de alergare montana de top din Romania, anunta startul inscrierilor pentru a 11-a editie, care va avea loc pe 20 iunie 2020, in Race Village-ul de la Cheile Gradistei Fundata. Invitatia de participare e adresata tuturor pasionatilor de alergare, profesionisti sau amatori, si vine la pachet cu provocarea acestei editii: Campionii nu au bariere. Fii campion pentru campioni!”

Și în 2020, evenimentul continuă tradiția și sprijină Comitetul Național Paralimpic, pentru al șaselea an consecutiv. Banii strânși din taxele de participare îi ajută pe sportivii paralimpici să se pregătească și să performeze în competiții naționale și internaționale, iar anul acesta motivația e dublă în contextul Jocurilor Paralimpice din luna august. 

”Anul acesta, la a 11-a ediție, vom alerga cu gândul la sportivii care vor reprezenta România la Jocurile Paralimpice de la Tokyo. Evenimentul nostru, devenit tradiție, reușește să inspire participanții să adopte sau să mențină un stil de viață activ, dar și să contribuie la performanța sportivilor din Comitetul Național Paralimpic, campionii pentru care nu există bariere. Pasiunea pentru alergare și fapte bune a comunității noastre creează campioni pentru campioni! Ne vedem la start, pe 20 iunie!”, a declarat Oana Mandicescu, Director Comercial DHL Express.

Prima condiție pentru a câștiga o cursă este să participi! Organizatorii încurajează pasionații de mișcare să se înscrie din timp și să profite de prețul de early bird! Până pe 9 martie, taxa de participare este de 99 de lei.

Inscrierile se fac pe www.maratondhl.ro. Probele pregătite pentru alergători sunt: 

  • Maraton (42km / 2000m diferenta de nivel), 
  • Semimaraton (21km / 1000m diferenta de nivel), 
  • Stafeta (in echipe de 3 sau de 6 persoane / 290m diferenta de nivel pentru fiecare tura de 7km),
  • Crosul Copiilor (pe distante de 250m, 500m sau de 1km, in functie de varsta). 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *