DogFest 2017

Cea de-a cincea editie a DogFest, un eveniment dedicat iubitorilor de animale și celor care isi doresc sa petreaca timp de calitate alaturi de patrupedul lor, se va desfasura intre 23 Septembrie si 7 Octombrie 2017. La Brasov evenimentul va avea loc pe 30 Septembrie, incepand cu ora 11:00, in parcarea Hornbach Brasov si va cuprinde prezentari de rase, traseu de obstacole si demonstrații spectaculoase de dresaj.

Cei inscrisi in competitie se vor bucura de multe surprize si premii. Toti participantii vor avea parte de activitati distractive si de cadouri garantate.

Caravana DogFest va fi prezenta si in urmatoarele locatii:
– 23 Septembrie – Hornbach Balotesti
– 24 Septembrie – Hornbach Berceni
– 1 Octombrie – Hornbach Sibiu
– 7 Octombrie – Hornbach Timisoara

„În fiecare an scopul nostru este acela de a crea un eveniment pentru întreaga familie, de care să se bucure fiecare membru în parte, inclusiv animalele de companie. Suntem foarte fericiți de faptul că DogFest a fost foarte bine primit în comunitate, iar pentru anul acesta, la cea de-a 5-a ediție am pregătit mult mai multe atracții și activități frumoase care să-i distreze pe toți cei care ne vor fi alături în zilele evenimentului. Împreună cu partenerii noștri Hornbach si Ringstar am putut crea spațiul perfect pentru desfășurarea unui eveniment caravană de o asemenea amploare care găzduiește unul dintre cele mai frumoase evenimente ale anului dedicat în totalitate câinilor” au declarat organizatorii.

De 3 ani, DogFest incurajeaza adoptia unui caine si este locul ideal pentru iubitorii de animale care doresc sa adopte un caine.

Inscrierile pentru competitie se fac in ziua concursului la locatia evenimentului.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *