Expozitia NeoNlitic se muta in Brasov

Expozitia NeoNlitic, organizata de atelierul Wood Be Nice, se muta intre 3 – 17 Noiembrie in Brasov, la Visssual (Strada Fabricii). Cei 15 artisti nationali si internationali prezenti la eveniment vor aduce la un loc peste 30 de lucrari de mixed media, instalatii luminoase, sculpturi din lemn, rasina, metal, picturi, obiecte din ceramica si material textil, animatie si video mapping, toate lucrarile avand ca sursa de inspiratie motivele estetice ale culturilor preistorice romanesti: Hamangia si Cucuteni.

Proiectul ce a constat in doua documentari pe teren si intalniri de lucru si 4 workshopuri destinate networkingului activ, intre creatori, artisti, arheologi, makeri si persoane implicate in industriile creative si culturale, va aduce in atentia publicului brasovean si expozitia itineranta NeoNlitic, careia sute de vizitatori i-au trecut pragul in Bucuresti, la Institutul Cultural Roman.

Vernisajul expozitiei va avea loc la Visssual, sambata, pe 3 Noiembrie, incepand cu orele 19.00 iar co-organizator este Depoul de Arta.

Expozanti: Daniel Loagar si Andrei Cornea (fondatori Wood Be Nice si initiatorii proiectului) si artistii invitati: Sasha Meret (US), Andreea Toma, Irina Maria, Raluca Bajenaru, Marius Gheorghe, Marian Codrea, Beaver, Roxana Tomescu, Lucian Simion, Alexandru Claudiu Maxim, Gabriel Marin, Misha Diaconu, Evghenia Gritscu (UKR).

Curator: Mihaela Ion, manager cultural cu o experienta de peste 12 ani in domeniul industriilor creative si culturale internationale, fondatoare a proiectelor Revista Atelierul si Noaptea alba a creatorilor si designerilor de produs.

NeoNlitic poate fi vizionata gratuit in perioada 3 – 17 noiembrie, intre orele 16.00 – 20.00 in timpul saptamanii si intre 10:00 – 20:00 in weekend.

One Response to “Expozitia NeoNlitic se muta in Brasov”
  1. Inchirieri Auto October 31, 2018

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *