Festivitatea de aprindere a luminilor din bradul de Craciun – Brasov, 2019

Evenimentul organizat de Primaria Brasov va avea loc duminica, 1 Decembrie 2019, in Piata Sfatului, la ora 17:30. Traditionala festivitate de aprindere a luminilor din bradul de Craciun marcheaza inceputul evenimentelor “Brasov, oras de poveste”.

Program
Ora 17.30 – Aprinderea iluminatului festiv
Concert Filarmonica Brasov, Opera Brasov
Corul Unison
Dacika

Video din 2014:

Momentul festiv al aprinderilor luminilor de sărbători reunește an de an mii de oameni în jurul bradul din Piața Sfatului. Anul acesta, brașovenii au un motiv dublu de sărbătoare pe 1 decembrie: celebrarea Zilei Naționale, dar și inaugurarea Orașului din Poveste. Știm cu toții ca bucuria Crăciunului este și mai mare atunci când ești alături de cei dragi, în locurile pe cale pe iubești, de aceea vă așteptăm și de această dată alături de noi.

Si opera Brașov participă duminică, 1 Decembrie 2019, la festivitatea ce prilejuiește aprinderea luminilor de sărbători la bradul din Piața Sfatului.

Programul muzical pregătit este unul special și este dedicat, totodată, și celebrării Zilei Naționale a României. După intonarea Imnului „Deșteaptă-te, Române”, publicul se va putea delecta cu „Rapsodia română nr. 1” de George Enescu, dar și cu fragmente din îndrăgita operetă „Crai Nou” de Ciprian Porumbescu, în interpretarea Corului și Orchestrei Operei Brașov. La pupitrul dirijoral se va afla maestrul Traian Ichim.

Leave a Reply

Your email address will not be published.