Gasca Zurli vine in august la Rasnov

Vești bune pentru cei mici și cei mari: Gașca Zurli, trupa preferată a tuturor copiilor, concertează la Râșnov, la Dino Parc, pe 15 și 26 august, de la ora 13:00, la umbra celor peste 120 de dinozauri din parc spre deliciul tuturor vizitatorilor. 

Accesul la concerte se va face pe baza biletului de intrare în parc. Nu se percep alte taxe suplimentare și nu este nevoie de rezervare. Biletele pot fi achiziționate direct de la intrarea în parc sau online de pe https://dinoparc.ro/magazin/

Evenimentul este organizat de Radio Europa FM și Dino Parc Râșnov.

În plus, vara aceasta, toți cei care trec pragul Dino Parc Râșnov, una dintre cele mai vizitate locații turistice din România, pot alege dintr-o multitudine de activități dedicate celor mici, dar și celor mari. Cei care vor să-și testeze curajul și echilibru pot alege să parcurgă un traseu de aventură de 100 metri lungime, aflat la o înălțime de 6 metri sau se pot plimba cu trenulețul electric pe o distanță de aproximativ jumătate de kilometru. 

Tot în această vară va avea loc și una dintre cele mai iubite activități sezoniere din Dino Parc Râșnov. De acum și până când începe școala, fiecare noapte de vineri și sâmbătă poate fi petrecută în compania celor 120 de dinozauri. Cei care se înscriu la Sleepover se vor bucura de foc de tabără, tur ghidat pe înserate, vânătoare de colți de dinozauri prin pădure, jocuri cu premii, acces la cinema 9D, la locurile de joacă și la expozițiile din căsuțele din copaci, mic dejun, multă, multă distracție și un somn odihnitor la cort. 

Cu atât de multe activități, nu e de mirare că Dino Parc Râșnov a intrat în finala Destinația Anului 2023 pentru Marele Premiu la votul telespectatorului. Poți vota în mod gratuit la următorul link.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *