La Grand Cinema & More, meniurile iti aduc bilete gratuite la cele mai iubite filme pentru copii

De Ziua Copilului, Grand Cinema & More ofera ocazia celor mici de a urmari gratuit unele dintre cele mai indragite filme de animatie si familie din toate timpurile! Accesul se va face pe baza voucherelor ce insotesc meniurile Grand Cinema & More. Astfel, toti cei care achizitioneaza in perioada 24 Mai – 2 Iunie un meniu pentru copii – clasic sau special, meniuri Uno sau Just4You, primesc un voucher care le va permite sa intre gratuit la proiectiile speciale de film din primul weekend din luna Iunie.

Printre filmele care pot fi vizionate se numara: „Wall E”, „Sunt un mic ticalos” (Despicable Me), „E.T. Extraterestrul”, „Calatoria lui Chihiro” (Spirited Away), „Coco”, „Regatul de gheata”, „Compania Monstrilor” (Monsters, Inc.), Deasupra tuturor (Up).

Toate cele opt filme care vor fi proiectate de Ziua Copilului au fost alese cu ajutorul spectatorilor, care au avut posibilitatea sa-si voteze peliculele favorite pe pagina de Facebook a Grand Cinema & More. Accesul la aceste filme se va face in limita locurilor disponibile.

Leave a Reply

Your email address will not be published.