Romania Joaca Tenis 2015

Pe 9 si 10 mai, Romania joaca tenis pentru al 5-lea an consecutiv. Seria de evenimente Romania joaca tenis continua sub forma celui mai mare “simultan” de tenis derulat vreodata la noi in tara, care va avea loc in peste 20 de orase din tara si in Chisinau. Peste 1.500 de amatori de tenis sunt asteptati sa joace in competitii programate sa aiba loc in acelasi timp. Si tu te poti numara printre ei!

Orasele participante: Bucuresti, Brasov, Arad, Baia Mare, Barlad, Cluj Napoca, Craiova, Deva, Galati, Gherla, Iasi, Mamaia, Oradea, Pitesti, Ploiesti, Ramnicu Valcea, Sibiu, Suceava, Targu Jiu, Targu Mures, Timisoara, Tulcea si Chisinau.

„România Joacă Tenis” este un eveniment de mare amploare în calendarul circuitului Tenis Partener, destinat sportivilor amatori, ce reprezintă un debut excelent al sezonului de vară 2015. Sute de jucători de tenis de pe teritoriul țării, dar nu numai, se vor întâlni în competiții desfășurate în aer liber și programate să aibă loc în același timp. Evenimentul este special pentru ca reunește sute de oameni care iubesc sportul și le oferă spațiul necesar manifestării acestei pasiuni pentru tenis, dar și un mediu excelent de relaxare și socializare.

Iubitorii de mișcare prezenți în teren la „România Joacă Tenis” vor avea parte de cea mai mare diversitate de probe disponibile. Astfel, vor fi probe dedicate juniorilor cu vârste între 11 și 15 ani, probe destinate exclusiv genului feminin pasionat de tenis, probe de simplu și dublu pentru toate nivelurile de joc, unele dintre ele beneficiind chiar și de categorii de vârstă în cadrul probei. Toți participanții vor primi tricoul oficial al evenimentului „România Joacă Tenis”, ce va avea un design special.

Inscrieri si mai multe detalii: romaniajoacatenis.ro.

romania-joaca-tenis-2015

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *