S-a deschis primul magazin Farmec din Brasov

Dragi brasoveni, astazi s-a deschis primul magazin Farmec din Brasov. Situat in Piata Sfatului nr. 11, noul magazin are o suprafata totala de 60 de metri patrati, oferind peste 400 de produse, dar si consultanta permanenta legata de acestea, prin intermediul consilierilor prezenti in magazin.

Clientii vor beneficia si de teste gratuite de dermoanaliza a tipului de ten. Sedintele dureaza aproximativ cinci minute si ajuta la stabilirea tipului de ten prin folosirea unor masuratori instrumentale specifice care analizeaza nivelul de hidratare, elasticitate, nivelul de sebum si gradul de pigmentare a pielii.

In perioada 29 Septembrie – 9 Octombrie, brasovenii vor beneficia de 20% discount la orice achizitie din noul magazin Farmec.

“Inaugurarea primului magazin Farmec la Brasov face parte din strategia de extindere a retelei de magazine Farmec in tara. Brasovenii se vor putea bucura de toate produsele Farmec din portofoliu, fie ca vorbim de cosmetice sau de produse de ingrijire a locuintei din gamele Nufar si Triumf. Farmec este un brand simbol al Romaniei si incercam sa venim constant in intampinarea consumatorilor nostri cu cele mai bune produse si servicii. Ne-am propus ca pana la finalul anului 2016 sa investim 200.000 de euro in deschiderea si modernizarea magazinelor proprii in tara”, a declarat Mircea Turdean, Directori General Farmec.

magazin-farmec-brasov-2016

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *