“Scurtcircuit” – un film de Catalin Saizescu

Cel mai recent film al lui Catalin Saizescu, “Scurtcircuit”[Fault Condition], a intrat in cinematografe din 23 Februarie. Pentru realizarea sa de exceptie, filmul a primit “The Outstanding Artistic Achievement”, in cadrul Golden Goblet Awards – Shanghai 2017. De altfel, a fost si primul film romanesc din toate timpurile selectat in competitia oficiala a acestui festival.

Din 23 februarie, “Scurtcircuit” este pe marile ecrane din tara! Profitul din biletele vandute in cinematografe va merge catre achizitionarea de incubatoare pentru copiii nascuti prematur. Campania sociala este sustinuta si de Nadia Comaneci.
#speranta #responsabilitate # vinolafilm #impreuna #scurtcir cuit

Sinopsis: Melania, o eleva de 15 ani, ramane insarcinata cu Emi, un coleg de clasa. Mamele minorilor ii despart pe cei doi indragostiti si hotarasc sa dea copilul spre adoptie. Prin intermediul unui functionar abil gasesc “cadrul legal” pentru vanzarea bebelusului catre o familie de romani stabiliti in strainatate. La doar o zi dupa ce Melania naste prematuri, salonul de terapie intensiva unde fusese trimis bebelusul este mistuit de flacari.
Bazat pe fapte reale.

Avanpremiera la Cinema ONE Brasov – 1 – 4 Martie 2018

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *