Silviu Gherman Show la Brasov

Evenimentul va avea loc joi, 16 Martie 2016, incepand cu ora 20:00, la Centrul Cultural Reduta din Brasov (str. Apollonia Hirscher, nr.8).
Pretul unui bilet:
– 35 lei / 30 lei
Biletele se pot achizitiona online sau de la:
– Casa de bilete de la Reduta (program L-V 10:00 – 18:00)
– Cafe Central pe str. Apollonia Hirscher nr.18 (program L-D 10:00 – 22:00)
Informatii/rezervari: 0765.436.963

Silviu Gherman are 35 de ani, este CEO la corporația proprie si doar a lui, Teleschpenker, comediant și om de cultură. A studiat politica, dar și arta. Știe să facă muzică pe calculator. Mai cântă și în cluburi, pentru ca e talentat. Poate să deseneze un craniu. În ciuda acestui fapt e foarte înalt.
Vine din Brașov, că acolo s-a născut, dar stă în București. Porecla lui este Silviu “Artă” Gherman.

Silviu vă recomandă spectacolul lui „MISSISSIPPI TV” și vă transmite din diasporă următoarele: CITĂM
„Bine v-am regăsit, români din diasporă. Acest program TV este un omagiu adus românismului de pretutindeni, în special din Biloxi, Mississippi. Veniți la noi în studio ca să vedeți cum se face televiziune în direct pentru diaspora românească din America. E ceva extraordinar. Gazda voastră Dragoș Movileanu-Caraulea are foarte multe surprize și mulți invitați. Veniți buluc. Fiți martori la exorcizări, discuții cu Adrian Năstase, Sergiu Nicolaescu și Dumnezeu știe mai cine. Urmăriți reportaje inedite ÎN DIRECT. Uitați-vă la invitații surpriză. Se vorbește despre subiecte fierbinți. Se și cântă. N-ați mai văzut așa ceva.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *