Spectacol de teatru pentru copii la Centrul Cultural Reduta

Spectacolul de teatru pentru copii “Aventuri in padurea iepurasului de Paste” va avea loc sambata, 31 Martie 2018, incepand cu ora 18:00, la Centrul Cultural Reduta din Brasov.
Pretul unui bilet:
– 35 lei (pe un bilet poate sa intre o singura persoana; pentru siguranta tuturor spectatorilor in caz de pericol, conform legislatiei in vigoare, nu se permite sa fie tinuti in brate copii).
Biletele pot fi achizitionate de la casa de bilete a Centrului Cultural Reduta sau online.

Durata spectacol: 1 ora
Vârsta recomandata: 3+

Ce poate fi mai comic în apropierea Sarbatorilor de Pasti decât aventurile unor animăluțe haioase și puse pe șotii care au o misiune importantă de îndeplinit în așteptarea Paștelui? Așadar, trei iepurași, un urs, un lup și o vulpe sunt cei care, în încercarea lor de a traversa pământul pentru a ajunge la bătrânul iepuraș din Pădurea Fermecată pentru a-i duce dulciuri și ouă colorate pentru copii, vor trece printr-o serie de peripeții care mai de care mai amuzante.

Vor cântă și vor dansa în drumul lor pentru a face că misiunea să fie cât mai ușoară, deși … între noi fie vorba … din cauza lupului buclucaș, nu va fi deloc așa. O vor duce oare la bun sfârșit?

Vino alaturi de noi la spectacolul Aventuri în pădurea iepurașului de Paște să aflăm împreună aventurile animăluțelor haioase. Haideți să dăm o mână de ajutor animăluțelor, să reușească să treacă de lupul cel buclucaș, pentru a ajunge la bătrânul iepuraș din Pădurea Fermecată, să le ducă dulciuri și ouă colorate copiilor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *