Stand up comedy cu Banciu, Maria Popovici si Mincu la Brasov

Show-ul de stand-up comedy sustinut de Banciu, Maria Popovici si Mincu va avea loc marti, 28 Ianuarie 2020, incepand cu ora 19:00, la Centrul Cultural Reduta din Brasov (Str. Apollonia Hirscher, nr. 8).

Pretul unui bilet:
Categoria I – 58,93 lei
Categoria II – 53,57 lei
Categoria III – 48,21 lei
Biletele pot fi achizitionate online.

Salutare! Chiar citești această descriere? Ce tare! Credeam că nimeni nu o citește. E, dacă tot ești aici, îți dăm de veste că avem un super show de stand-up comedy și chiar nu vrem să fim modești.

Până la urmă, noi vrem să vii, doar nu era să te anunțăm că te așteptăm la un spectacol așa-și-așa. Mai nou, Mariei nu îi mai tace gura, acum că a luat-o Mincu în sfârșit de nevastă, despre nunta anului. Adică a ei. Cel puțin așa crede ea. Mincu are tot felul de teorii noi despre societate, relații interumane și extraumane.

Evident că e nelipsit Banciu, care în deschiderea show-ului te poartă prin toate experiențele sale penibile, care numai lui i s-ar putea întâmpla. Sau cel puțin așa crede el. Mai exact, avem 75 de minute din viețile noastre de împărtășit cu voi! Vă lăsăm să râdeți cât vreți dar vă recomandăm să vă fi serbat majoratul înainte să veniți, căci felul în care punem noi problema, nu e pentru toată lumea.

Va asteptam!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *