Stand Up Comedy cu Teo, Vio si Costel – Brasov, 2016

Teo, Vio si Costel se intorc la Brasov pentru a sustine un show de stand-up comedy de neuitat. Evenimentul va avea loc marti, 24 Mai 2016, incepand cu ora 21:00, la Barul de Noapte al Hotelului Aro Palace.
Pretul unui bilet: 50 lei
Informatii si rezervari: 0765.436.963
Biletele se gasesc la Cafe Central (str. Apollonia Hircher nr. 18).

“Sfânta Treime a stand up-ului românesc” ajunge la tine în oraș! Cei trei comedianti care au facut sa explodeze fenomenul stand up comedy in Romania, Teo, Vio si Costel se reunesc in formula completa de trupa care i-a consacrat, si pornesc spre Brasov.

Sunt veterani ai genului si fac stand up comedy de 13 ani și au contribut la amploarea pe care a prins-o fenomenul stand up comedy în România. Au început in 2003 la Cafe Deko din TNB și inițial au fost cunoscuți publicului ca Trupa Deko. În formula de scenă cu Teo și Costel, lui Vio îi place să se descrie drept un Daddy Caddy al trupei de stand up. Face glume cinstite, îl inspiră pe Costel și este un barometru de umor pentru glumele colegilor săi. Dacă râde Vio înseamnă că gluma e bună.

Teo, Claudiu Teohari este unul dintre cei mai cunoscuți artiști de stand-up comedy din România și unul din veteranii acestui gen de spectacol.Cariera sa a început ca un hobby pe scena de la Cafe DeKo în 2004. Aici s-a născut prietenia cu Vio și Costel, glumele, show-urile și publicul de stand up. Teo are o experiență remarcabilă pe scenă, începând cu cea de club, până la spectacole și turnee în țară, maratoane, special-uri de stand up cât și colaborări cu comedianți de afară.

Costel este din Bacău și n-are rost să aplaudați decât după ce ați auzit că spune asta pe scenă. Face stand up comedy de mai bine de un deceniu alături de colegii săi de la fosta trupă Deko. De atunci asta este pasiunea, provocarea și meseria lui.

teo-vio-costel-brasov-2016

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *