Stand Up Comedy cu Teo, Vio si Costel – Brasov, 2020

Show-urile de Stand Up Comedy sustinute de Teo, Vio si Costel vor avea loc luni si marti, 23 si 24 Martie, incepand cu ora 19:00, la Centrul Cultural Reduta din Brasov.
Pretul unui bilet:

  • Categoria I – Early Bird – 75 lei
  • Categoria II – Early Bird – 70 lei

Biletele pot fi achizitionate online: Show Luni si Show Marti.

Trioul din stand up-ul românesc Teo, Vio si Costel pleaca in turneu cu un spectacol in care pun in fața spectatorilor prejudecățile, rutina, gafele din viața fiecăruia, o oglindă în care fiecare se poate analiza relaxat. 

“Despre ce vorbim” este un show de stand up comedy care își propune să arate că putem să luăm viața în serios chiar și când glumim, cu condiția să o facem cu inteligență. Considerați unii dintre cei mai buni dintre comedianții români, cu preocupări în zona tehnologiei, a modei și chiar în zona de spiritualitate, Teo, Vio si Costel sunt prieteni de mai bine de 15 ani și au o lungă istorie împreună în show-urile de stand up. Sunt, de altfel, unii dintre cei mai influenți comedianți români, rezidenți în Club 99 din București.

În cei saisprezece ani de scenă, cu spectacole atât în club, cât și în țară, a contribuit la amploarea pe care a prins-o fenomenul stand-up comedy în România. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *