Stand-Up Comedy cu Toma si Sergiu – Brasov, 2016

Show-ul de stand-up comedy va avea loc luni, 17 Octombrie 2016, incepand cu ora 20:30, la Deane’s Irish Pub & Grill din Brasov ((str, Republicii nr. 19).
Pretul unui bilet: 25 lei
Informatii: 0765.436.963

Obiecte Ciudate este un spectacol de comedie în care Toma Alexandru (Ceva Mărunt) și Sergiu Floroaia (Kiss FM), comedianți cu o experiență de peste 10 ani pe scena de stand-up, prezintă o serie de invenții gândite și produse chiar de ei. Invenții pe care îți vei dori să le poți cumpăra deja.

Show-ul este ambalat sub forma unui start-up în căutare de investitori în care Toma și Sergiu vor arăta atât prototipuri pe viu, dar și schițe ale următoarelor proiecte.

Toma Alexandru a filmat patru episoade de stand-up pentru Comedy Central Extra, a câștigat concursul King Gong la The Comedy Store din Londra și a participat împreună cu Sergiu și Radu la Edinburgh Fringe Festival – cel mai mare festival de comedie din Europa.

Sergiu Floroaia este gazda matinalului Kiss FM, a filmat 6 episoade pentru Comedy Central Extra (atât în engleză, cât și în română) și a scris pentru Playboy și FHM.

toma-sergiu-stand-up-comedy

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *