Street Food Festival – Brasov, 2017

Primul eveniment din tara dedicat mancarii stradale vine si in Brasov. Evenimentul va avea loc in perioada 24-27 August 2017, pe platoul Sub Tampa.

Intrarea va fi libera.

Gurmanzii și nu numai sunt invitati sa se bucure de o experienta completa care va include atat preparate delicioase cat si activitati tematice. In fiecare zi va veti putea ocupa timpul cu filme, concerte outdoor si veti putea cunoaste bucatari celebri in cadrul conferintelor Meet&Greet. Nu va faceti griji pentru copii. Vor exista zone special amenajate si pentru ei. Si nu mai spun nimic de mancarem, pentru ca va asigur ca o sa aveti de unde alege.

Ți-e poftă de un burger suculent, o porție de costițe fragede, un sandwich autentic street food sau un desert absolut delicios? Ei bine, te invităm să fii parte din cea mai gustoasă și inedită experiență culinară din România: Street Food Festival. Unde? Chiar la tine acasă, la Brașov, în perioada 24 – 27 August.

Primul eveniment din țară dedicat mâncării stradale a bucurat papilele gustative a peste 180.000 de gurmanzi din Cluj-Napoca, Iași și Oradea în 2016 cu sute de rețete inedite preparate de chefi renumiți. În 2017 vom lua cu asalt 9 orașe din România, așadar, nu-ți pune poftele în cui. Adu-le la Street Food Festival Brașov.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *